Hračky pre najmenších
18.09.2022 | Redakcia

Hračky pre najmenších

Hračky pre batoľatá sú hračky prvého kontaktu s okolitým prostredím. Rozvíjajte ich zvedavosť a schopnosť skúmať niečo nové. Umožnite najmenším manipulovať s rôznymi materiálmi, skúmať hračky všetkými zmyslami.Vyberajte kvalitné, zdravotne nezávadné certifikované hračky, označené značkou CE. Európske bezpečnostné štandardy sú najprísnejšie na svete.



Hryzadlá

Hryzadlá

Prerezávajú sa vaším bábätkám prvé zúbky? Sú nepokojné, pozorujete zvýšené slintanie? Pomôžte im prekonať nepokoj a ich prvé ťažkosti. Obklopte ich detskými hryzadlami.

Okrem stimulácie ďasien napomôžu rozvíjať úchop, motoriku a koordináciu pohybov rúk a zraku.

Sú to súčasne prvé masážne zubné kefky. Sledujte odporúčania pre použitie podľa veku dieťatka. Najdôležitejšie vlastnosti sú

  • chladenie a zmiernenie zápalu ďasien
  • stimulácia hryzenia a žuvania pre vývoj čeľustí
  • ľahké čistenie
  • rozvoj vnímania tvarov a farieb
  • spoznávanie rôznych materiálov podľa tvrdosti
  • identifikácia rozmanitej štruktúry povrchu
  • rozvíjajú hrubú motoriku a schopnosť uchopiť

Hryzátka

Hrkálky

Hrkálky

Zabavte dieťatko na dlhú dobu príjemnými zvukmi. Hrkálky sú prvou najpoužívanejšou hračkou.

Okrem funkcie hryzadla pre úľavu od bolesti a svrbenia umožňujú objavovať svet zvukov.

Cinkanie, zvonenie, šumenie dažďa ich upokojuje. Podporte vývoj prirodzenej zvedavosti dieťaťa. 

  • umožňujú objavovať svet zvukov a hudby

Hrkálky

Cumlíky

Cumlíky

Okrem základnej funkcie na prikrmovanie dieťatka je cumlík nenahraditeľnou pomôckou pre jeho správny vývoj. Kvalitný cumlík je vyrobený z jedného kusu materiálu.

Prírodný kaučuk je odolný voči prekusnutiu a najviac pripomína príjemný, teplý dotyk pokožky.

Cumlíky sú ideálne pre spánok. Prídavné pútko umožňuje zavesenie na kočík, či k postieľke. Retiazka na cumlík môže byť aj atraktívnym doplnkom detskej výbavičky. Ochráňte cumlíky pred zašpinením. Na cestách oceníte púzdra a boxy na cumlíky.

  • prírodný latex najviac pripomína prirodzenú pokožku
  • tvar napodobňujúci bradavku mamičky stimuluje sací efekt
  • cumlíky podporujú správne dýchanie nosom
  • napomáhajú správnej polohe jazyka voči podnebiu
  • anatomický tvar cumlíka napomáha správnemu vývoju čeľusti dieťatka

Kojenecké fľašeDojčenské fľašeCumlíky

Hračky do kočíka

Hračky do kočíka

Rozvíjajte schopnosť dotyku a hmat dieťatka. Práve hračky do kočíka sú na to ideálne. Vyberajte veselé závesné hračky a interaktívne hračky. Udržia pozornosť bábätka.

Obsahujú viacero zábavných prvkov. Stimulujte pozornosť a rozvoj zmyslového vnímania. Sú pútavé, šuštia, cinkajú, hrajú, blikajú. Vynikajú farebnosťou a príjemnými materiálmi na dotyk.

Pri manipulácii sa otáčajú, kývu, vlnia, či točia v špirále. Najrozšírenejším materiálom je príjemný a hebký plyš.

  • ideálne pre malé detské ručičky
  • rozvoj jemnej motoriky

Hračky do kočíka

Plyšové hračky

Plyšové hračky

Plyšové hračky pre najmenších sú nenahraditeľným spoločníkom na pritúlenie a zaspávanie. Sprevádzajú dieťa až do dospelosti. Nájdite vysnívaný plyšák pre vaše dieťa z ríše zvieratiek, rozprávok, princov a princezien, či iných roztomilých postavičiek.

Je aj vašim kráľom plyšákov obľúbený medvedík, či sloník? Do izby, na cesty, do postele, vyberte vhodného spoločníka.

Hračky s projektorom premenia strop izbičky na trblietavú oblohu plnú hviezd. Prehrajú melódie pesničiek, štebotanie vtáčikov, či príjemné zvuky z prírody.

  • plyšové hračky dávajú pocit bezpečia a pohody
  • sú ideálne na maznanie a rozvoj citov

Plyšové hračkyHračky pre deti

Hračky do vane a do vody

Hračky do vane a do vody

Multifunkčné hračky do vane a do vody upútajú pohybom, striekaním vody, vydávaním zvukov, či blikaním svetiel. Vaše žubrienky už nebudú chcieť odísť z vane.

Sieťované vrecká na vodné hračky vám uľahčia ich odloženie. Po naplnení ich ľahko upevníte prísavkami, alebo suchým zipsom nad vaňu. Majte vždy všetko pod rukou.

Okúpte svoje bábätko bezpečne vo vani, či v detskej vaničke. Zaobstarajte si šikovné dojčenské lehátko do vaničky. Ideálny sklon udrží hlavičku nad vodou a vy môžete dieťatko pohodlne umývať.

 

  • vytvárajú vo vode rôzne zábavné efekty
  • fyzikálne javy stimulujú zmysly a vnímanie okolitého sveta

Hračky do vodyDojčenské plavkyHračky do vanePlienkové plavky

Dojčenské lehátka

Dojčenské lehátka

Uložte vaše okúpané bábätko na odpočinok do dojčenského lehátka, v ktorom sa bude cítiť príjemne. Lehátka stoja samostatne na stabilných nožičkách. Sú vybavené opierkou hlavy, bezpečnostným pásom a majú hrazdičku pre závesné hračky. Upokojte a uspite vaše dieťatko príjemnými zvukmi a vibráciami dojčenského lehátka.

Variáciou sú hniezdočka pre bábätká pre uloženie na posteľ. Sú príjemne mäkučké a dieťatká sa v nich cítia bezpečne ako v brušku mamičky. Zamilujete si ich vy aj vaše dieťatko.

 

  • možnosť meniť výšku a polohovať dieťatko
  • možnosť premeniť dojčenské lehátko na kolísku, či hojdačku
  • sú moderným doplnkom vášho interiéru
  • zapájajú dieťatko do rodinného života keď nespí
  • sú vhodné aj na cestovanie

Dojčenské lehátka

Hracie deky a podložky

Hracie deky a podložky

Hracie podložky a hracie deky sú ideálne pre nerušenú zábavu bábätiek. Sú vhodné pre uloženie na podlahu. Zaručte bezpečnosť dieťatka a upútajte aj ich pozornosť zábavnými aktivitami. 

Umožnite deťom manipulovať s hračkami na odnímateľnej hrazdičke. Izolačná penová podložka ich ochráni pred chladom. Skvele poslúži ako pikniková deka pri vašich vychádzkach.

Určite sa pozrite aj prebaľovacie podložky. Využijete ich na hranie doma, či na hygienické prebaľovanie kdekoľvek na cestách. Zmotajte ich do kotúčika a hotovo. Alebo si pribaľte so sebou jednorázové prebaľovacie podložky.

 

  • protišmykový povrch proti posúvaniu po podlahe
  • pre bezpečné zdvíhanie hlavičky, plazenie, či prvé vstávanie
  • vhodné pre odpočinok a hru
  • prebaľovacie podložky
  • jednorázové prebaľovacie podložky

Bábiky pre najmenších

Bábiky pre najmenších

Veselé bábiky, znázorňujúce postavičky dievčatiek a chlapcov, sú nenahraditeľnými spoločníkmi pre zdravý vývoj dieťatka. Pri hre s bábikami sa vytvárajú partnerské vzťahy.

Mávajú realistické črty a sú vyrobené z textilu a nezávadných PVC materiálov. Ľahko sa udržujú v čistote. Často nahrádzajú súrodenca, či kamaráta.

Veľmi obľúbené sú najmä handrové bábiky. Chýba vám plačúca bábika, či bábika vydávajúca reálne zvuky? Nevadí, ponuka je široká.

  • mäkké a príjemné na dotyk

Látkové bábikyBábiky

Nočníky

Nočníky

Bez nočníka sa to nedá. Kvalitné anatomické nočníky zaručujú správne sedenie dieťatka. Súčasne sú aj hračkou na spríjemnenie očakávanej potreby.

Majú farebné, kreatívne tvary rôznych zvieratiek, či autíčok. Sú vybavené rúčkami.

Pre upútanie pozornosti môžu vydávať reálne zvuky. Detičky sa naučia hravou formou chodiť na nočník.

  • ľahká údržba hygieny

Nočníky

Prečítajte si aj

Kuchyne na mieru: Ako navrhnúť ideálny priestor pre vašu rodinu

Pri plánovaní kuchyne na mieru je nevyhnutné skombinovať estetiku s funkčnosťou a prispôsobením osobným potrebám. Či už preferujete tradičné usporiadanie alebo moderný dizajn s ostrovčekom ako centrálnym prvkom, tu nájdete praktické rady, ako navrhnúť kuchyňu, ktorá bude nielen krásna, ale aj maximálne funkčná a účelová pre vašu rodinu.

Ako chodiť v topánkach na podpätku celý deň? Unikátny sprievodca

Nosiť topánky na podpätku celý deň môže byť výzvou, ale s týmito tipmi a trikmi to bude hračka! Či už ste na dôležitej schôdzke, na svadbe alebo len milujete eleganciu, ktorú podpätky prinášajú, tu je niekoľko rád, ako zvládnuť nosenie podpätkov s gráciou a bez bolesti.

Sprchové gély, ktoré sú na vašu hebkú pokožku

Každý deň si v sprche vytvárame krátku chvíľu len pre seba, kedy sa môžeme oddeliť od každodenného zhonu a starostí. Preto je dôležité, aby sme si túto chvíľu užili na maximum a starali sa o svoju pokožku správnym spôsobom.

Parfémy od známych celebrít: Ktoré si našli obľubu medzi ľuďmi?

O tom, že celebrity sú značkami samy o sebe, niet pochýb. Pod svojim menom často rozbiehajú biznis s oblečením, kozmetikou či parfémami. Jedným z prvých parfémov slávnych je vôňa White Diamonds od Elizabeth Taylor, ktorá bola uvedená na trh v roku 1991. Vône celebrít si získali svoju obľubu takmer okamžite a dodnes sa parfumérie plnia novinkami z dielní slávnych.

Druhy sedačiek

Sedačky sú neodmysliteľným prvkom každej obývacej izby, ktoré nám nielen poskytujú pohodlné miesto na sedenie, ale aj ovplyvňujú charakter a štýl našich domovov. V tomto článku sa zameriame na aktuálne trendy v sedačkách, ktoré vnášajú do vašich interiérov prvotriedny luxus a moderný vzhľad.

Pohodlné štylizácie na výlet k moru

Cesta k moru je skvelá príležitosť vychutnať si slnko, modrú vodu a slobodu vo výbere štylizácií. Správne oblečenie a obuv Vám umožnia cítiť sa pohodlne a módne na pláži, aj počas prechádzok po pobrežných mestách. Pripravili sme niekoľko overených tipov na pohodlné štylizácie pre cestu k moru.

Šperky na ples

Výber šperkov na oficiálnu spoločenskú udalosť, akou ples isto je, môže byť niekedy trocha zložitý najmä preto, že je v tomto smere k dispozícii veľké množstvo možností a kombinácií rôznych druhov šperkov. Ako teda dosiahnuť optimálneho výsledku?

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby.

Aké nohavice budú vyzerať najlepšie s pánskymi poltopánkami?

Pánske poltopánky sú typom obuvi, ktorá je tou správnou voľbou prakticky v každej situácii. Nespornou výhodou týchto topánok je aj ich univerzálnosť: ťažko naznačiť módne obdobie, kedy by sa pánske poltopánky vôbec neobjavili na tých najlepších prehliadkových mólach.

Ako si vybrať prenosný reproduktor kamkoľvek - na domov i na cestu?

Hľadáte vhodný prenosný reproduktor kamkoľvek, ku vani, do prírody, na grilovačku, či na piesočnatú pláž pri mori?

Depilácia či epilácia – ako dosiahnuť jemnú, hebkú pokožku?

Jemná pokožka bez chĺpkov? To je sen každej ženy a mnohých mužov. Je to spoločenský trend posledných rokov.

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.