44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB - popis produktu

Navliekacia hračka Drevené skladacie krúžky so zvieratkami: S drevenými skladacími krúžkami Viga s dizajnom PolarB si vaše ratolesti vychutnajú veľa zábavy. V balení nájdete podstavec s kolíkmi a farebné drevené krúžky, z ktorých deti vytvoria telá zvieratiek. Číslo na krku zvieratka ukazuje, z koľkých krúžkov bude zvieratko postavené. Zvládnete zostaviť zvieratká tak, aby boli správne vysoké a farebné? Drevené krúžky rozvíjajú u detí jemnú motoriku, koordináciu ruky a oka a trpezlivosť. Navyše si potrénujú farby a počítanie. Drevené skladacie krúžky so zvieratkami Viga sú vyrobené z kvalitného dreva a farbené zdravotne neškodnými farbami. Kľúčové vlastnosti drevených skladacích krúžkov so zvieratkami VigaDrevené skladacie krúžky Viga so zvieratkami potešia všetkých malých drobcovBalenie obsahuje podstavec s kolíkmi a krúžky s telami zvieratiekČíslo na krku ukazuje, z koľkých krúžkov má byť zvieratko postavenéKrúžky sú farebne odlíšené, takže sa deti naučia aj farbyPočas hry deti cvičia jemnú motoriku, koordináciu ruky a oka a trpezlivosťKrúžky sú vyrobené z kvalitného dreva a farebné ekologickými farbami, takže sú bezpečné aj pre tých najmenšíchDrevené skladacie krúžky so zvieratkami Viga sú vhodné pre deti od 2 rokov Rozmery hračky:18 × 12,5 × 5,5 cm

Sada dielikov, ktoré môžu deti navliekať na správnej stojane. Riadiť sa pritom môžu farbou aj výškou stojanu. Každému stojanu prináleží hlava zvieratka uzatvárajúca stĺpik dielikov. Číslice zodpovedá možnému množstvu umiestnených krúžkov.

Značka Viga dbá pri výrobe drevených hračiek na kvalitu materiálu, bezpečnosť pre deti aj životné prostredie.

Prednosti:

  • rozvíja pozornosť a vizuálne vnímanie
  • trénuje logickú úvahu a jednoduché počítanie

Kúpte deťom drevené počítanie!

Vhodné pre deti od 2 rokov Materiál: drevo Rozmer hračky: 18 x 13 x 5,5 cm Rozmery balenia: 22 x 15 x 6,5 cm

Drevené vzdelávacie puzzle so zvieratkami je klasická hračka pre najmenších, ktorá poskytne vášmu dieťaťu radostnú, zaujímavú a kreatívnu zábavu.

Produkt 44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt 44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB je možné nájsť medzi produktmi v skupine Didaktické hračky, patrí značke Viga, nájdete ho u predajcu Alza.sk a je určený unisex.

Produkt 44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB má priradený EAN kód 6971608440229.

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB - parametre produktu

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB - história ceny a dostupnosti

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB - ďalšie zaujímavé produkty

44022 Drevené vzdelávacie veže so zvieratkami - PolarB - ako nakúpiť najvýhodnejšie?