Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 43,94 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 - popis produktu

Hračka na ťahanie Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1:Začína byť vaše dieťatko nezávislé a objavuje nové dobrodružstvá pri prvých krôčikoch? Hračka na ťahanie Viga je perfektnou voľbou pre takto malé deti, ktoré majú rady objavovanie okolitého sveta. Navyše je skvelým prostriedkom na rozvoj ďalšieho pohybu, koordinácie, zmyslového vnímania a motoriky u detí. Čím je vaše dieťa mladšie, tým viac musíte pri výbere hračiek zbystriť. Drevená hračka na ťahanie vďaka svojmu prírodnému materiálu patrí k veľmi bezpečným a odolným hračkám. Každého malého neposedníka určite očarí aj motív hračky, ktorým je ježko. Hračku je možné ťahať z miesta na miesto pomocou špagátu. Pohyb hračky je plynulejší vďaka kolieskam na spodnej strane. Ponúka tiež vkladačku a labyrint pre ešte lepšiu zábavu a zároveň rozvoj koordinácie a logiky. Rozmery ťahacej hračky Viga sú 30 × 27 × 32 cm (vך×h). Ťahacia hračka Viga zaujme všetky deti od 1 roka. Hlavné vlastnosti hračky na ťahanie Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 Hračka na ťahanie Viga ponúka zábavnú formu učenia chôdze Zvyšuje záujem o pohyb, rozvíja motoriku a zmyslové vnímanie Na výrobu tejto hračky bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne drevo Drevo vydrží aj časté používanie Lákavý je motív hračky, a to ježko Pre ľahký pohyb je vybavená povrázkom a kolieskami Súčasťou sú vkladačka a labyrint, ktoré umožňujú rozvíjať logické myslenie a koordináciu Výrobok má rozmery 30 × 27 × 32 cm (vך×h) Bude vyhovovať deťom od 1 roka

Drevený vzdelávací ježko je multifunkčná ťahacia hračka. Ježko poskytne vášmu dieťaťu veľa hodín nekonečnej zábavy. Veselý drevený ježko je ideálny pre každé batoľa.

Produkt Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ťahacie hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Produkt Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 popisuje EAN kód 6934510500122.

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 - parametre produktu

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 - história ceny a dostupnosti

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený ťahač ježko s aktivitami 5v1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?