44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy - popis produktu

Vkladačka Drevená vkladačka s ozubenými kolieskami:Ak hľadáte prvé hračky pre vašich najmenších, ste na správnom mieste. Skladačka patrí medzi najobľúbenejšie hračky každého dieťaťa a navyše im pomáha s rozvojom jemnej motoriky. Tá ich radosť, keď trafí do správneho otvoru, je na nezaplatenie. Drevená skladačka núti deti premýšľať a rozoznávať prvé tvary. Na boku nájdete 3 ozubené kolieska, ktoré je možné otáčať. Balenie drevenej skladačky s ozubenými kolieskami obsahuje 7 rôznych tvarov na vkladanie. Skladačky môžete zaobstarať deťom už od dvoch rokov, jej rozmer je cca 16,2 × 16 × 14 cm.Kľúčové vlastnosti drevenej skladačky s ozubenými kolieskamiPraktická drevená skladačka pre rozvoj jemnej motoriky vášho drobčekaSkladačky nútia deti premýšľať a rozoznávať prvé tvaryNa boku nájdete 3 ozubené kolieska, ktoré možno otáčaťBalenie drevenej skladačky s ozubenými kolieskami obsahuje 7 rôznych tvarov na vkladanieRozmery skladačky sú cca 16,2 × 16 × 14 cmVhodné od 2 rokov

Drevenú vzdelávaciu skladačku s dizajnom pyramídy si zamiluje každé dieťa. Jemné pastelové farby povzbudia vaše dieťa k hre.

Produkt 44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, AndreaShop.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Didaktické hračky, patrí značke Viga, nájdete ho u predajcu Alza.sk, AndreaShop.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy patrí do skupiny produktov Vzdelávacie hračky od značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, AndreaShop.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy je označený EAN kódom 6971608440076.

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy - parametre produktu

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy - história ceny a dostupnosti

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy - ďalšie zaujímavé produkty

44007 Drevená vzdelávacia skladačka s dizajnom pyramídy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?