Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo - popis produktu

Veľká cestovná, alebo športová taška Enrico Benetti v čiernej farbe. Naozaj objemná taška na dlhé cesty, alebo športové potreby. Hlavné vrecko sa zatvára na zips, po stranách tašky sú menšie, napriek tomu priestranné priehradky, aj na zips. Predná strana tašky ponúkne posledné vrecko na zips. Tašku je možné nosiť v ruke aj cez plece vďaka odnímateľnému popruhu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: textil Kovanie: strieborné Rozmery: 73 x 35 x 33 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 35302

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo - parametre produktu

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo - história ceny a dostupnosti

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Megalo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?