Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey - popis produktu

Cestovná látková taška strednej veľkosti od značky Enrico Benetti, v čiernej farbe. Do tašky sa pohodlne zmestia veci na víkendovú, alebo týždennú cestu. Hlavný priestor sa zatvára na zips, v chlopni sa nachádza sieťované vrecko. Dno tašky je vystužené, takže bude taška držať tvar. Bočné strany tašky majú každé jedno vrecko na zips. Predná strana ponúka ďalšie dve vrecká. Tašku je možné nosiť v ruke vďaka dvom pevným, textilným ušiam, alebo na popruhu cez plece. Popruh je odnímateľný a nastaviteľný. Dno je chránené cvočkami proti odreniu. A4: áno Materiál: textílie Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 52 x 30 x 24 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Dĺžka ucha: 43 cm Kód tovaru: 35314

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Látkové kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey - parametre produktu

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Montey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?