Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss - popis produktu

Voľný čas aj pracovné cesty.. vlakom, autobusom, autom aj lietadlom.. s tým Vám pomôže látková, tmavo modrá, cestovná taška od značky Enrico Benetti ! Látková taška ponúkne dve vrecká na bokoch, dve vrecká na prednej strane a hlavný priestor s duálnym zipsom. Nosiť ju možno cez rameno, s ramenným popruhom aj polstrovaním, ale aj v ruke za uši, ktoré majú tiež polstrovanie a zopnúť ich možno suchým zipsom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4 : áno Materiál: textil Kovanie: čierne, plastové Objem: 41 L Hmotnosť: 0,8 Kg Rozmery: 55 x 30 x 25 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 35318

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Látkové kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss - parametre produktu

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška tmavo modrá - Enrico Benetti Nyss - ako nakúpiť najvýhodnejšie?