Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - popis produktu

Krátka dovolenka, pracovná alebo školská cesta, zájazd s kamarátmi na víkend, športový turnaj – všetko s prehľadom! S cestovaním vlakom, autom alebo akýmikoľvek ďalšími dopravnými prostriedkami Vám pomôže štýlová a moderná taška od značky Enrico Benetti ! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Na prednej strane tašky nájdete vrecko na zips, tu si uložíte všetko čo treba mať po ruke. Hlavné vrecko sa otvára duálnym zipsom, vo vnútri hlavného priestoru nájdete klasické vrecká na drobnosti a cennosti. Popruh k taške je možné pripnúť a ramenná časť vám ochráni polstrovanie. Zadná časť tašky disponuje pásom, ktorý je možné navliecť na madlo od kufra či cestovné tašky na kolieskach. Na spodnej strane tašky sú plastové odolné cvoky. A4 : áno Materiál: textil Kovanie: strieborné Objem: 48 L Rozmery: 55 x 30 x 29 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 47228

Produkt Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - parametre produktu

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška čierna - Enrico Benetti Veroman - ako nakúpiť najvýhodnejšie?