Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - popis produktu

Dovolenka, pracovná alebo školská cesta, zájazd s kamarátmi, to všetko táto kvalitná látková cestovná taška na kolieskach s madlom zvládne! Cestovanie vlakom, autobusom alebo lietadlom so značkou Enrico Benetti ! Ponúkne tri vrecká a priestranné úložiská so zipsami - na prednej strane, z boku a hlavné zhora. Nosiť ju možno cez rameno, vďaka popruhu s gumovým polstrovaním na rameno, alebo za uši, ktoré spojíte suchým zipsom. Madlo je výsuvné, kolieska sú dve a chráni ich plastové obloženie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Kvalitná tmavo modrá taška, ktorá Vám uľahčí cestovanie! A4 : áno Materiál: textil Kovanie: strieborné, plastové Objem: 81 L Rozmery: 72 x 35 x 32 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 35305

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Školské tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - parametre produktu

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška na kolieskach tmavo modrá - Enrico Benetti Cirle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?