Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso - popis produktu

Cestovná modrá látková taška od značky Enrico Benetti. Do tašky sa zbalíte na jeden až dva týždne. Dobre poslúži aj ako športová taška do posilňovne. Hlavné vrecko má dvojsmerný zips. Uši sú pevné a nechýba odnímateľný, nastaviteľný popruh na nosenie cez plece. Dno je chránené cvočkami proti odreniu. A4: áno Materiál: textil Kovanie: strieborné Rozmery: 52 x 30 x 26 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 35300

Produkt Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso je možné nájsť medzi produktmi v skupine Látkové kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso - parametre produktu

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška modrá - Enrico Benetti Adanso - ako nakúpiť najvýhodnejšie?