Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro - popis produktu

Veľká čierna cestovná látková taška od značky Enrico Benetti. Do tašky sa zbalíte aj na mesiac. Dobre poslúži aj ako taška na šport. Hlavné vrecko má dvojsmerný zips. Dno je vystužené z vnútornej strany. Uši sú pevné a nechýba odnímateľný, nastaviteľný popruh na nosenie cez plece. Z vonkajšej strany je dno chránené cvočkami proti odreniu. Menšie vrecká sú na prednej strane a po bokoch. A4: áno Materiál: textil Kovanie: strieborné Rozmery: 63 x 33 x 31 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 35301

Produkt Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro je možné nájsť medzi produktmi v skupine Veľké kufre, vyrába ho značka Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je určený female.

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro - parametre produktu

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro - história ceny a dostupnosti

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká cestovná taška čierna - Enrico Benetti Maestro - ako nakúpiť najvýhodnejšie?