SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna - popis produktu

BUNDA Bunda SCOT RC WARM HYBRID WB splní vaše očakávanie. Nielen vďaka vetruodolnej prednej časti, rukávom a hornej časti chrbta, ale taktiež vďaka pretekárskemu dizajnu by mala tvoriť súčasť vašeho vybavenia. Elastické manžety, vetruodolný predný celoprepínací zips a priedušný materiál na zadnom diele z dôvodu lepšej regulácie tepla pri jazde. Budete sa v ňom cítiť pohodlne za akéhokoľvek počasia. Potrebné veci na jazdu si uložíte do 3 zadných vreciek. NOHAVICE Oblečte si SCOTT RC Warm WB +++ a zabudnite na nepriaznivé počasie vonku pomocou materiálov odolných proti vetru a vode. Vďaka cyklistickej vložke +++ Pro a novej konštrukcii trakov, budete odolávať počasiu vonku s maximálnym komfortom. STRIH: rovný, BENEFIT: elastická manžeta na lemoch, s trakmi, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, vodeodolné, strečové, komfortné, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: DWR, GORE TEX® membrána, Polyamid, Polyuretán, Polyester, Windstopper®, Elastan, POHLAVIE: pánske

Produkt SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Scott, farebná verzia je ČIERNA, modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Scott, farebný variant je ČIERNA, modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna - parametre produktu

Farbamodrá/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaScott
FarbaČIERNA, modrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistická zimná bunda a nohavice - RC WARM HYBRID WB - modrá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?