ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová - popis produktu

BUNDA Pohodlná a moderná bunda vyrobená z izolačných, ale priedušných tkanín. Ochrana aj štýl iba v jednom odeve! NOHAVICE Tieto všestranné nohavice sa dajú skombinovať so všetkými dresmi a bundami zo zimnej kolekcie Alé. Traky sú vyrobené z teplej termo tkaniny. 4HF cyklovložka z elastického mikrovlákna s vypchávkou s vysokou pamäťou strategicky umiestnenou v kontaktných bodoch. V perineálnej a ischiatickej oblasti je výplň s hustotou 90 kg / cm² kalibrovaná a priedušná na všetkých zakrytých miestach, aby sa zabezpečila najvyššia ochrana proti nárazom a namáhaniu na ceste. Bočné krídla sú pružné a pri šliapaní sledujú pohyby tela, čím sa pre väčšie pohodlie prispôsobujú anatómii cyklistu.   STRIH: zúžený, BENEFIT: zateplené flísom, s trakmi, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: zateplené, neprefúkavé, komfortné, izolačné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: 0°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +10°C, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, zvýšený golier, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: 4HF cyklovložka, Windtex, Body Mapping, POHLAVIE: pánske

Produkt ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku ALÉ, farebná verzia je ČIERNA, oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky ALÉ, farebný variant je ČIERNA, oranžová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová - parametre produktu

Farbačierna/oranžová
Určeniemale
KategóriaNohavice, Bundy, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaALÉ
FarbaČIERNA, oranžová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistická zimná bunda a nohavice - SHARP + WINTER - čierna/oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?