HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá - popis produktu

Naša pánska bunda ELEMENT vás pohodlne prevedie zimnou jazdou, má mäkkú česanú vnútornú stranu a vetruodolné vlastnosti. Vnútorná strana zachytáva studený vzduch a je príjemná na pokožku. Ochráni vás pred chladom v rozmedzí od 2 do 16 °C. Ak si oblečiete termo tričko, budete ju môcť nosiť aj pri nižších teplotách. Zimné cyklistické nohavice na traky Holokolo Elite, sú doposiaľ naše najlepšie nohavice do chladného počasia. Vylepšili sme technológiu aj materiály z ktorých sú vyrobené a tak môžete prejazdiť celú zimu v teple a pohodlí, bez ohľadu na to či ste profi, alebo hobby jazdec. V týchto nohaviciach si užijete radosť z jazdy! STRIH: zúžený, BENEFIT: ukončenie na zips, zateplené flísom, regulácia vlhkosti, s trakmi, protišmykové prvky, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, rýchloschnúce, reflexné, izolačné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, penová vložka, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, Spandex, Elastan, POHLAVIE: pánske

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je ČIERNA, hnedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, hnedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený male.

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, hnedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá - parametre produktu

Farbačierna/hnedá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Bundy, Pánske nohavice, Pánske bundy, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
FarbaČIERNA, hnedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - ELEMENT - čierna/hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?