ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna - popis produktu

Pánske zimné nohavice ALÉ Clima Warm Plus zo špeciálnej tkaniny BeHOT DWR, ktorá je určená do chladného a vlhkého počasia. Špičkové pretekárske nohavice R-EV1 zaručujú tie najlepšie funkčné vlastnosti. Strong>predovšetkým je však potrebné, aby ste sa mohli spoľahnúť na to, že sa vám budú hodiť. Vhodné pre teplotný rozsah od 0° do 10 °C. Kombinácia priedušných tkanín na menej exponovaných miestach spolu s membránovými tkaninami na prednej strane a bokoch umožňuje jazdu aj pri teplotách pod bodom mrazu. Tkanina BeHOT je priedušná, ale zároveň dostatočne hrejivá a má vysokú vodoodpudivosť - kvapky stekajú bez toho, aby sa vsiakli. Prispôsobená tak, aby kopírovala krivky jazdca na bicykli. Inovatívne elastické konce nohavíc bez zipsu pre maximálnu ochranu pred vodou. Ploché elastické švy zaisťujú pohodlné nosenie a minimalizujú odieranie. Vložka DOUBLE ERGO HF je najlepšia v rade ALÉ. POHLAVIE: pánske

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku ALÉ, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice, Pánske traky
ZnačkaALÉ
VeľkosťM
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - CLIMA WARM PLUS R-EV1 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?