Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk - popis produktu

 Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bkStabilný a praktický odkladač riaduPo každom jedle si môžete ľahko odložiť umyté riadyPrispôsobený dizajn chráni keramické prvky vášho riadu pred náhodným rozbitímJeho ľahká starostlivosť vám umožní ľahko udržiavať výrobok čistý a uspokojivý stupeň poriadku a hygieny v kuchyniFUNKCIE A VÝHODYKonštrukcia odtoku riadu je určená na umiestnenie na kuchynský pult blízko umývadlaHarmonický a elegantný dizajn založený na profilovaných prvkoch z chrómovaného kovuVýrobok má schopnosť sušiť poháre, príbory a dokonca aj rôzne formy na pečenieTadar Dżeta 53,5 x 24,5 cm x 40 cm - dvojúrovňová sušička riadu so zásuvkou na príborySušička, ktorá vám umožňuje umiestniť umyté riady na dve úrovne. Na jednej strane modelu nájdete odkvapkávač príborov. Na druhej strane, špeciálne úchytky, na ktorých môžu vaše obľúbené hrnčeky vyschnúť.Na vrchole môžete pohodlne vysušiť veľké jedlá a večere, zákusky a polievkové taniere. Nižšie sú malé háčiky na šálky a nádoby na uchovávanie potravín. Kovová štruktúra umývačky riadu je v prípade modelu Jet perspektívou dlhoročného bezproblémového používania.ŠPECIFIKÁCIAznačka    TadarPrvky súpravy    - podnos- košík na príbory- držiak na šálky- 2 úrovne sušičky- 2 profily s nožičkamiVýška (cm)    53.5Dĺžka (cm)    40Šírka (cm)    24.5vec    plastchrómovaný kovfarba    čiernestriebroVzor / ozdoba / faktúra    lesklýĎalšie informácie    - hlavné kovové profily, natreté čiernou farbou- plastové profily na profiloch - čierna plastovávanička- ostatné prvky sušičky vyrobené z pevného chrómovaného drôtu- na samostatnú montáž - súčasťou baleniaČistá hmotnosť (g)    1126Rozmery balenia    44 x 25 x 12td5903313405416

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Tadar, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače riadu od značky Tadar v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk - parametre produktu

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk - história ceny a dostupnosti

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk - ďalšie zaujímavé produkty

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar td5416bk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?