Poschodový odkvapkávač na riad Privilege

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege - popis produktu

 Poschodový odkvapkávač na riad Privilege. Vybavte svoju kuchyňu s odkvapkávačom postaveným na dvoch poschodiach. Tento veľmi praktický model nepotrebuje veľa miesta, dá vám jednoduchý a stabilný spôsob rôznych druhov riadu. Celý spočíva na miske, ktorá počas sušenia zhromažďuje vodu. Poschodový dkvapkávač na riad. - chrómovaný kov, - 2 poschodia, - Menšie množstvo misiek, šálok a hrncov, - Obsahuje odnímateľnú odkvapkávaciu misku - Miska z plastu, určená na odkvapkávanie vody - umožňuje bezpečné uskladnenie umývaných riadov, - Veľmi priestranné a praktické - jednoduchá montáž rozmery: Rozmery: 41x25x38cm kovový odvodňovač 2 podlažia privilégium Rozmery / obsah: 41x25x38cm Skupiny výrobkov: kuchynský riad, stojan na riad značka: PRIVILEGE inde BY01010266364    

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače riadu od značky Privilege v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Poschodový odkvapkávač na riad Privilege je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Privilege, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege - parametre produktu

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege - história ceny a dostupnosti

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege - ďalšie zaujímavé produkty

Poschodový odkvapkávač na riad Privilege - ako nakúpiť najvýhodnejšie?