Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - popis produktu

 Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čiernaPriestranný a stabilný odkladač na poháre, misky a taniere s podnosomPohodlné a efektívne sušenie veľkého počtu jedál po rodinnej večeriBezpečné sušenie riadu a dobré vetranie obsahuHodný doplnok k modernému vybaveniu kuchyneFUNKCIE A VÝHODYSušička je dokonale pripravená na použitie v podmienkach vysokej vlhkosti (model z nehrdzavejúcej ocele)Dvojúrovňová štruktúra, ktorá poskytuje veľkú plochu na sušenie a umožňuje lepšie využitie kuchynského pultu vedľa umývadlaOdtok na šálky a taniere s čiernou plastovou vaničkouDvojúrovňová sušička riadu s podnosom Ander - šírka 40 cmAko ušetriť miesto na kuchynskej doske a súčasne zvýšiť počet efektívne a bezpečne sušených jedál? Investovaním do dvojúrovňového odkvapkávača na večeru, dezert a vaše obľúbené šálky - tento model je široký 40 cm !Dosky si môžete usporiadať pohodlne hore. Každý z nich v určitej vzdialenosti od ďalšieho zrýchľuje celý proces a chráni domáci porcelán alebo keramiku pred pomliaždeninami a škrabancami. Na spodnej úrovni sušičky riadu Ander nájdete dostatok priestoru pre džúsové poháre, lyžičky dezertov chia a dokonca aj nádoby na skladovanie potravín.Vyrobené z nehrdzavejúcej oceleposkytuje odtoku veľmi dobrú úroveň trvanlivosti. Maľované čiernou farbou pomocou prášku, vyzerá moderne a elegantne v minimalistickom a tlmenom usporiadaní kuchyne. Tácka, ktorá je súčasťou súpravy, na druhej strane chráni kuchynský pult pred odkvapkávaním vody z tanierov a iných služieb, napríklad kávy.ŠPECIFIKÁCIAznačka    AnderEAN    5907800101461Počet položiek    2Prvky súpravy    - odtokovápriehradkaVýška (cm)    33Dĺžka (cm)    40Šírka (cm)    23materiál    plast z nehrdzavejúcej ocelefarba    čiernaVzor / ozdoba / faktúra    rohožĎalšie informácie    - výrobok z práškovej ocele- pevné a silné profily- vyrobené v Poľsku- ochranné plastové nohy na plastových nohách- podnos zavesený na odtoku- rozmery podložky 37 x 21,5 cmČistá hmotnosť (g)    1290Veľkosť balenia    40 x 23 x 33

Produkt Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna patrí do skupiny produktov Odkvapkávače riadu od značky Tadar v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Tadar, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - parametre produktu

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - história ceny a dostupnosti

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať umývačku riadu?

Viete že akýkoľvek program v umývačke riadu spotrebuje menej vody ako pri ručnom umývaní?

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Poschodový odkvapkávač na riad Tadar Ander td1461 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?