Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 - popis produktu

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924Jednoduchý a priestranný odkladač misiekDosky, šálky a príbory môžete sušiť pohodlne a dôkladneKuchynský priestor môžete ľahko vyčistiťStabilné všetky riady a chráňte svoj riad pred rozbitím Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele s plastovým podnosomTadar 48 x 30 x 10 cm - umývačka riadu z nehrdzavejúcej ocele Klasická jednoúrovňová sušička riadu. Výrobok bol vybavený funkčným odtokom príborov a podnosom, ktorý zaisťuje jednoduché a pohodlné nalievanie vody stekajúcej z riadu. Vďaka použitiu pevného chrómového drôtu bude zariadenie slúžiť mnoho rokov a pôsobivo sa hodí ako dekoratívny prvok do každej kuchyne. Klasická a profesionálna jednoúrovňová sušička riadu. Výrobok bol vybavený funkčným odtokom príborov a podnosom, ktorý zaisťuje jednoduché a pohodlné nalievanie vody stekajúcej z riadu. Vďaka použitiu pevného chrómového drôtu bude zariadenie slúžiť mnoho rokov a efektívne sa hodí ako dekoratívny prvok do každej kuchyne. Prvky súpravy    - sušička- podnos- odkvapkávač príborovVýška (cm)    10Dĺžka (cm)    30Šírka (cm)    48materiál: plast z nehrdzavejúcej ocelefarba: biela, striebroĎalšie informácie    - dvojkomorová sušičkaČistá hmotnosť (g)    919Rozmery balenia    48 x 30 x 10cmtd5907558761924

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače riadu od značky Tadar v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 patrí do skupiny produktov Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Tadar, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 - parametre produktu

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad s držiakom priboru, biely, TD1924 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?