Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 - popis produktu

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778Lesklý, chrómovaný kovDostatok priestoru pre sušenie riaduVoda kvapká do miskyŠetrí čas, praktické a ľahko sa udržujeOdkvapkávač z nerezovej ocele príbory kôš XL detailneB x T x H: 48 x 33 x 12 cmVáži asi 1,4 kg100% chrómová oceľPríbory kôš (BTH): 13 x 5 x 10 cmPríbory kôš s držiakom pre zavesenie3 komory pre nože, vidličky a lyžiceRiad kôš s 2 priehradkami na dosky či šálkyMiska s odvodňovačom je vítanou alternatívou pre tých, ktorí sú ochotní na sušiť riad po umytí.Odkvapkávač n iad a príbor z chrómovanej ocele. ľahké, odolné a ľahko sa udržiava. Aj na cestách v kempe alebo karavane, odkvapkávacia miska ako šikovný kuchynský pomoc.voda sa zhromažďuje v žľabeŽiadne kaluže na kuchyni alebo na kuchynskej linkePríbory kôš s otvormi pre vypúšťanie vodyPríbory kôš s odnímateľnou deliacou priehradouDostatok úložného priestoru pre kompletné umývanieKuchynský pomocníkmi v modernom kovovom štýleTiež výborne hodí pre sušenie ovociaĽahko sa čistíKrásna s vysokým leskomRýchla a ľahká prepravadodávkaodkvapkávacia miskapríbory podnosrelax: 10018778

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače na riad, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače riadu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 - parametre produktu

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad s držiakom príboru XL, RD8778 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?