Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny - popis produktu

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čiernyOdkvapkávač na riad má plastovú tácku, ktorá zachytáva vodu. Preto pomáha udržiavať na doske poriadok a chráni ho pred vlhkosťou. Rám je vyrobený z kovovej pochrómovanej tyče, čo zaručuje jeho maximálnu odolnosť. Podnos, nádoba na príbor a povrchová úprava sú v trendy čiernej farbe, ktorá vyzerá skvele a oživuje interiér. Samostatné miesto pre taniere, poháre a nádoba na príbor vám umožní efektívne usušiť a usporiadať riad. Vďaka inovatívnym riešeniam usušíte ešte viac riadu.Ďalšie vešiaky na poháre na boku odkvapávača vám umožnia vysušiť viac riadu.Samostatný priestor na taniere, poháre a nádoba na príbory organizujú a uľahčujú sušenie.Miska na zber vody, povrchová úprava a nádoba na príbor sú v trendy farbe.Parametre:Vysoko kvalitný kovový rám s práškovým nástrekomOdolná kovová konštrukciaVanička naspodku zabráni navlhnutiu kuchyneIba ručné umývanie, ihneď po umytí osušteOdnímateľný plastový odkvapkávač na príboryRozmery: výška 10 cm, dĺžka 48 cm, šírka 30 cmFarba: čierna755478

Produkt Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny patrí do skupiny produktov Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Tadar, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače riadu od značky Tadar v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny - parametre produktu

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad a príbory Tadar 5478, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?