Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 - popis produktu

Odkvapkavač na riad zelený s držiakom nástrojov svieži dizajn Dostatok úložného priestoru 2 držiak na príbor Robustná sieť z nerezovej ocele protišmykový náter Odkvapkávacia mriežka je vyrobená z pevnej nerezovej ocele Držiak na príbory a odkvapkávacej misky sú vyrobené z plastu Veľkosť celej sady x Š x H: cca 11 x 42 x 33 cm Rozmery držiaku príborov x Š x H: približne 9,5 x 15 x 8 cm Celková hmotnosť: 0,8 kg Odkvapkávač s držiakom príborov v zelenom Miska odkvapkávača s držiakom na príbory ušetrí nielen sušenie, ale vo farebnom dizajne šíri pocit jari do vašej kuchyne. Odkvapkávacia mmiežka z nerezovej ocele, ktora je vybavená v dolnej časti s protišmykovým povlakom. Tým sa zabráni skĺznutiu mriežky na plastový  podnos. Odkvapkávač s držiakom príborov 13 držiakov/ rebier na riad, ktoré majú asi 3 cm a šírku približne 16 cm lžku Úložný priestor na riad  x Š x H: 10 x 38 x 15,5 cm Vzdialenosť od dna: 2 cm Ľahko sa čistí Praktické a farebné dodávka 1x odkvapkávacia miska 1x držiak príborov 1x plastová vaňa relax

Produkt Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 patrí do skupiny produktov Odkvapkávače riadu v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače na riad, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 - parametre produktu

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad zelený s držiakom priboru, RD0445 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?