Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - popis produktu

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - kompaktný a priestranný Rozmery V x Š x H: cca 39,5 x 57 x 22 cm (plne rozšírený) Rám x Š x H: cca 39.5 x 40 x 28 cm  kôš na príbor rozdelený na 2 časti x Š x H: cca 9,5 x 7 x 14 cm (vonkajší rozmer) Záchytné vaničky 2 x Š x H: 32,5 cm x 60 Držiak na uterák pre predĺženie približne 1,9 kg Sú vyrobené z nerezového kovu, držiak na príbory z plastu 2 x odkvapkávacia miska s celkom 8 dosiek zásobníkov Odkvapkávač s držiakom utierke Sušenie riadu môže byť niekedy časovo náročné a nepríjemnou záležitosťou. Tento odkvapkavač z nerezovej ocele ma dispozícii sú 2 úrovne. Vďaka tomu je kompaktný a priestranný zároveň. Košík na príbory z plastu je ideálny pre skladovanie vidličky, nože a lyžice. Odkvapkávacia vaničky zabránia škvrnám Funkčný a kompaktný dizajn Praktický pomocník v kuchyni Malý držiak kuchynskéj utierky dodávka 1 x 2 poschodia odkvapkávač 1 x držiak príbory 2 x záchytná vanička 1 x držiak dosiek relax 10020389

Produkt Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače riadu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - parametre produktu

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - história ceny a dostupnosti

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať umývačku riadu?

Viete že akýkoľvek program v umývačke riadu spotrebuje menej vody ako pri ručnom umývaní?

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - ďalšie zaujímavé produkty

Poschodový odkvapkávač na riad z nerezovej ocele, RD0389 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?