Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - popis produktu

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený  z nerezovej ocele  plast zelenej farby 2jitý  plastový držiak na príbory Užitočný protišmykový povlak Veľký úložný priestor Držiak s prepážkami pre 11 dosiek- široké asi 3 cm Hmotnosť: cca 1 kg Funkčné a krásny doplnok zelený odkvapkavač &  odkvapkávacia miska Zelený protišmykový povlak Farebné prevedenie dodávka 1x odkvapkávacia miska 1x kovový držiak 1x držiak na príbor Odkvapkávač s držiakom na príbory v detaile Celková veľkosť x Š x H: 12,5 x 43 x 33 cm Odkvapkávacia miska je vyrobená z pevnej nerezovej ocele Držiak na príbory a zberné nádoby so zeleného plastu Veľkosť príbory držiak x Š x H: cca 9,5 x 15 x 8 cm Odkvapkávač s držiakom na príbory je farebný doplnok do kuchyne. Veľký skladovací priestor, na ktorom hrnce, misky, šálky a podobné predmety v dôsledku povrchovej úpravy majú bezpečný postoj. Odkvapkávacia miska vyrobená z nerezovej ocele, takže je odolná proti korózii. Susediace Držiak príbory sú priepustné pre vodu v spodnej časti. Odkvapkávanie voda sa zhromažďuje v plastovom zásobníku, ktorý možno ľahko čistiť po použití. relax 10020444

Produkt Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 patrí do skupiny produktov Odkvapkávače riadu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače na riad, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - parametre produktu

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - história ceny a dostupnosti

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať umývačku riadu?

Viete že akýkoľvek program v umývačke riadu spotrebuje menej vody ako pri ručnom umývaní?

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - ďalšie zaujímavé produkty

Odkvapkávač na riad s odkvapkávacou miskou, zelený, RD0444 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?