Lyofilizované mango plátky 50 g

Lyofilizované mango plátky 50 g

Lyofilizované mango plátky 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované mango plátky 50 g - popis produktu

Lyofilizované mango plátky Lyofilizované mango plátky sú lahodnou a zdravou alternatívou k čerstvému ​​ovociu, ktorá sa vyznačuje intenzívnou chuťou a zachovaním všetkých prírodných vlastností manga. Tento proces odstraňuje vodu z čerstvého manga za nízkej teploty, čo zachováva jeho chuť, vôňu a výživné hodnoty. Lyofilizované mango plátky majú mnoho využití: Snack: Lyofilizované mango plátky sú skvelou voľbou pre rýchlu a zdravú desiatu. Sú ľahké, prenosné a nie je potrebné ich chladiť, čo z nich robí ideálnu desiatu na cesty, do práce alebo do školy. Prídavok do cereálií: Pridajte lyofilizované mango plátky do svojich obľúbených cereálií alebo müsli pre pridanú sladkosť, textúru a výživu. Sú skvelým spôsobom, ako obohatiť raňajky o prírodnú sladkosť a exotickú chuť manga. Do smoothies: Lyofilizované mango plátky možno ľahko pridať do smoothies pre pridanú chuť a vitamínový prínos. Stačí ich pridať do mixéra spolu s ďalšími ingredienciami a mixovať do hladkej konzistencie. Prísada do dezertov: Lyofilizované mango plátky môžu byť použité ako prísada do rôznych dezertov, ako sú napríklad muffiny, sušienky, torty alebo zmrzliny. Dodávajú im príjemnú sladkosť a exotickú chuť manga. Dekorácia: Lyofilizované mango plátky môžu byť použité ako dekorácia na tortoch, zákuskoch alebo iných dezertoch pre pridanú farebnosť a atraktivitu. Sú ideálne na zdobenie vďaka svojej jasne oranžovej farbe a prírodnému vzhľadu. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 1 301 kJ / 311 kcal Tuky: 2,7 g z toho nasýtených: 0,6 g Sacharidy: 67,9 g z toho cukry: 7,3 g Vláknina: 9,2 g Bielkoviny: 3,3 g Soľ: 0,0 g

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Produkt Lyofilizované mango plátky 50 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované mango plátky 50 g - parametre produktu

Lyofilizované mango plátky 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované mango plátky 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované mango plátky 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?