Lyofilizované kiwi plátky 100 g

Lyofilizované kiwi plátky 100 g

Lyofilizované kiwi plátky 100 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované kiwi plátky 100 g - popis produktu

Lyofilizované kiwi plátky Lyofilizované kiwi, nakrájané na plátky, s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že kiwi zostane chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované kiwi sa vyrába tak, že sa čerstvé kiwi zmrazí a potom sa umiestní do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty kiwi. Nakoniec sa lyofilizované kiwi zabalí do obalov, aby sa ochránilo pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Lyofilizované kiwi je bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje veľké množsvto vitamínu C, ktorý je dôležitý pre posilnenie imunitného systému, podporu zdravia pokožky a tvorbu kolagénu, vitamín K, ktorý je dôležitý pre zdravie kostí a vitamín E, ktorý pôsobí ako antioxidant a chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi a pomáha udržiavať zdravú pokožku. Kiwi obsahuje aj draslík a aj ďalšie minerály, ako je vápnik, železo a horčík, ktoré sú dôležité pre zdravie kostí, svalov a srdca. Kiwi obsahuje vlákninu, ktorá podporuje zdravie tráviaceho systému a zlepšuje trávenie. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je kiwi ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné kiwi obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín. Lyofilizované kiwi je ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované plátky kiwi sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Produkt Lyofilizované kiwi plátky 100 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované kiwi plátky 100 g - parametre produktu

Lyofilizované kiwi plátky 100 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované kiwi plátky 100 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované kiwi plátky 100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?