Lyofilizované jahody celé 50 g

Lyofilizované jahody celé 50 g

Lyofilizované jahody celé 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované jahody celé 50 g - popis produktu

Lyofilizované jahody celé Lyofilizované celé jahody s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že jahody zostanú chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované jahody sa vyrábajú tak, že sa čerstvé jahody zmrazia a potom sa umiestnia do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty jahôd. Nakoniec sa lyofilizované jahody zabalia do obalov, aby sa ochránili pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Lyofilizované, mrazom sušené jahody obsahujú vitamín C, ktorý pomáha posilňovať imunitný systém, podporuje zdravie pokožky a pomáha v boji proti voľným radikálom, vitamín K, ktorý je dôležitý pre zdravie kostí a vitamín B9, ktorý podporuje správny vývoj buniek a tkanív. Okrem toho jahody obsahujú aj draslík, ktorý pomáha regulovať krvný tlak a svalovú funkciu a mangán pre metabolizmus a kostnú hustotu. Jahody sú dobrým zdrojom vlákniny, ktorá podporuje správne fungovanie tráviaceho systému a pomáha udržiavať hladinu cukru v krvi. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru sú ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné jahody obsahujú cukor. Okrem neho však ponúkajú množstvo iných živín. Lyofilizované jahody sú ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované celé jahody sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Produkt Lyofilizované jahody celé 50 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované jahody celé 50 g - parametre produktu

Lyofilizované jahody celé 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované jahody celé 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované jahody celé 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?