Lyofilizované liči celé 50 g

Lyofilizované liči celé 50 g

Lyofilizované liči celé 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované liči celé 50 g - popis produktu

Lyofilizované liči celé Lyofilizované celé liči s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou jemnou chuťou. Je ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že liči zostane chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované liči sa vyrába tak, že sa čerstvé liči zmrazí a potom sa umiestni do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty liči. Nakoniec sa lyofilizované liči zabalí do obalov, aby sa ochránilo pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Lyofilizované liči obsahuje široké spektrum živín, vrátane vitamínov, minerálov a antioxidantov. Liči obsahuje vitamín C, ktorý podporuje imunitný systém, zlepšuje zdravie pokožky a pomáha prijímať železo z potravy, vitamín B zasa podporuje metabolizmus a poskytuje telu energiu, draslík, ktorý je nevyhnutný pre svalovú funkciu a zdravé srdce. Lyofilizované liči obsahuje aj vlákninu, ktorá podporuje zdravie tráviaceho systému a udržuje stabilitu hladiny cukru v krvi. Liči je bohaté aj na antioxidanty, ako flavonoidy a polifenoly, ktoré chránia bunky pred poškodením a zápalom. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je liči ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné liči obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín. Lyofilizované liči je ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované celé liči sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Tento produkt nájdete v skupine Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Produkt Lyofilizované liči celé 50 g patrí do skupiny produktov Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované liči celé 50 g - parametre produktu

Lyofilizované liči celé 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované liči celé 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované liči celé 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?