Lyofilizované maliny celé 100 g

Lyofilizované maliny celé 100 g

Lyofilizované maliny celé 100 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované maliny celé 100 g - popis produktu

Lyofilizované maliny celé Lyofilizované celé maliny s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že maliny zostanú chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované maliny sa vyrábajú tak, že sa čerstvé maliny zmrazia a potom sa umiestnia do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty malín. Nakoniec sa lyofilizované maliny zabalia do obalov, aby sa ochránili pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Maliny sú výborným zdrojom vitamínu C, ktorý posilňuje imunitný systém a podporuje zdravú pokožku. Obsahujú aj antioxidanty, ako sú flavonoidy a antokyaníny, ktoré pomáhajú chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi a minerály, ako draslík a mangán, ktoré sú dôležité pre zdravie srdca a svalov. Maliny sú dobrým zdrojom vlákniny, ktorá podporuje správne fungovanie tráviaceho systému a pomáha udržiavať hladinu cukru v krvi. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru sú maliny ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné obsahujú cukor. Okrem neho však ponúkajú množstvo iných živín. Lyofilizované maliny sú ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované celé maliny sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Produkt Lyofilizované maliny celé 100 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované maliny celé 100 g - parametre produktu

Lyofilizované maliny celé 100 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované maliny celé 100 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované maliny celé 100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?