Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g - popis produktu

Lyofilizované černice/ostružiny celé Lyofilizované celé černice s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že černice zostanú chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované černice sa vyrábajú tak, že sa čerstvé černice zmrazia a potom sa umiestnia do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty černíc. Nakoniec sa lyofilizované černice zabalia do obalov, aby sa ochránili pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Lyofilizované černice sú vynikajúcim zdrojom vitamínu C, ktorý posilňuje imunitný systém, podporuje zdravie pokožky a znižuje zápal v tele, vitamínu K, ktorý je dôležitý pre zdravé kosti a vitamínu A, ktorý je dôležitý pre zdravie očí a kože. Obsahujú rôzne minerály, ako draslík, mangán a horčík, ktoré sú dôležité pre zdravie srdca, svalov a nervového systému. Černice sú dobrým zdrojom vlákniny, ktorá podporuje správne fungovanie tráviaceho systému a pomáha udržiavať hladinu cukru v krvi. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru sú ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné černice obsahujú cukor. Okrem neho však ponúkajú množstvo iných živín. Lyofilizované černice sú ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované celé černice sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Produkt Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g - parametre produktu

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované černice/ostružiny celé 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?