Lyofilizované dračie ovocie 50 g

Lyofilizované dračie ovocie 50 g

Lyofilizované dračie ovocie 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizované dračie ovocie 50 g - popis produktu

Lyofilizované dračie ovocie Lyofilizované dračie ovocie púta pozornosť najmä svojim exotickým vzhľadom, ale aj výraznou sladkou ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Je ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že dračie ovocie zostane chutné a plné vitamínov a minerálov. Lyofilizované dračie ovocie sa vyrába tak, že sa čerstvé dračie ovocie zmrazí a potom sa umiestni do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty dračieho ovocia. Nakoniec sa lyofilizované dračie ovocie zabalí do obalov, aby sa ochránilo pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Dračie ovocie je bohaté na esenciálne vitamíny a minerály. Je vynikajúcim zdrojom vitamínu C, ktorý posilňuje imunitný systém a podporuje zdravú pokožku. Okrem toho obsahuje vitamín B, ktorý podporuje metabolizmus energie a funkciu nervového systému. Dračie ovocie je plné antioxidantov, ako sú betalíny a flavonoidy, ktoré pomáhajú chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. Ďalšou dôležitou zložkou dračieho ovocia je jeho obsah vlákniny, ktorá podporuje trávenie, zlepšuje zdravie čriev a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi.  Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotné dračie ovocie obsahuje cukor. Okrem neho však ponúkajú množstvo iných živín. Lyofilizované dračie ovocie je ideálnym spoločníkom na cesty, do školy alebo do práce a poskytujú príjemnú dávku energie a živín kedykoľvek počas dňa. Použitie Lyofilizované dračie ovocie je určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú zaujímavú chuť.

Produkt Lyofilizované dračie ovocie 50 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizované dračie ovocie 50 g - parametre produktu

Lyofilizované dračie ovocie 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizované dračie ovocie 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizované dračie ovocie 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?