Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 - popis produktu

Náramok s tromi slonmi a dvoma guličkami. Každý kus je originál - farebné korálky sa môžu líšiť v poradí. Vysoký lesk nerez ocele a striebristá metalická farba sú trendy. Skvele spárujete s oceľovými aj striebornými šperkami. Možnosť vrstvenia s ďalšími náramkami aj prstenmi na nohu. Tomuto šperku sa hovorí rôzne: členkový náramok, náramok na nohu alebo retiazka na nohu. Možno samozrejme nosiť aj na ruke, ale retiazka je dlhšia než pri klasickom náramku na ruku. Praktické zapínanie na karabínku. Každý kus je originál - korálky sa môžu líšiť v poradí. Očká sú podlhovasté a veľmi elegantné. Štýlový dámsky náramok na ruku aj nohu - Summer look. Náramok je v podstate vodeodolný a časom nestráca farbu, ani nečierna. Je vyrobený z hypoalergénnej chirurgickej ocele 316L, aby bol zaistený ten najlepší zážitok. Dĺžka náramku: max. 25 cm. Základná dĺžka 21 cm + možnosť predĺženia až o 4 cm. Rozmery prívesku slona: 0,95 x 1,35 cm. Priemer prívesku guličky: 0,6 cm. Hmotnosť približná: 4,8 g.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Retiazky na nohu, je v ponuke značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok na nohu Tri Slony chirurgická oceľ INR156 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?