Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 - popis produktu

Sloník na ceste za šťastím Skús niečo nové: DIY hadovitý retiazkový náramok so slonom. DIY je skratka anglického výrazu 'Do It Yourself', čo znamená 'urob si sám'. Hadovitý náramok môžeš nosiť aj samostatne. Navleč si ďalšie korálky a prívesky a vytvor si vlastný jedinečný príbeh krásy a sily, ktorý budeš nosiť na zápästí každý deň. Každá korálka a prívesok pridáva ďalšiu kapitolu do tvojho vlastného príbehu múdrosti a lásky. Tvoja cesta, tvoje umenie Hadovitá retiazka náramku je flexibilná a pohodlná na nosenie. Jej kĺzavé články sa prispôsobia tvaru zápästia. Je ako stvorená na navliekanie ďalších korálikov a príveskov. Hadovitá retiazka náramku je vyrobená z malých, navzájom spojených krúžkov, napodobňujúcich hadiu kožu. Voľný typ náramku. Pre voľný typ zvoľte o číslo väčšiu veľkosť. Tu je návod 'Ako určiť veľkosť náramku'. Hladká a lesklá povrchová úprava náramku mu dodáva sofistikovaný a moderný vzhľad. Tvoj príbeh začína tu Šírka náramku: 3 mm. Typ zapínania: karabínka. Hmotnosť približná: 8,5 g. Dĺžka náramku: 17 cm s možnosťou predĺženia o ďalšie 4 cm vďaka predlžovacej retiazke. Celková dĺžka je 21 cm. Vďaka nastaviteľnosti si môžeš zvoliť ideálnu dĺžku a nosiť ho tak, ako ti to vyhovuje. Predĺženie náramku až o 4 cm umožňuje pridávať alebo odoberať korálky a prívesky podľa potrieb a nálad. Navlieknutím korálok a príveskov vytvoríš šperk, ktorý je nielen krásny, ale aj osobný. Chirurgická oceľ - krásna, odolná, pohodlná Náramok je vyrobený z chirurgickej ocele. Chirurgická oceľ je odolná proti opotrebovaniu a strate lesku. Tento materiál zaručuje dlhú životnosť nášho náramku. Chirurgická oceľ je hypoalergénna. Je nepravdepodobné, že spôsobí alergické reakcie, čo je skvelá voľba pre ľudí s citlivou pokožkou. Chirurgická oceľ je cenovo dostupnejšia ako iné drahé kovy, ako sú zlato alebo striebro. Získate krásny a odolný šperk bez toho, aby ste museli míňať veľké peniaze. Chirurgická oceľ Nerezová oceľ s vysokým obsahom chrómu a nízkym obsahom uhlíka a niklu. Ródiovanie šperkov Ródium je platinový kov, ktorý šperku dodáva lesk a chráni ho pred černením. Kvalita a skúsenosť Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 patrí do skupiny produktov Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Retiazkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok Slon Šťastie chirurgická oceľ INR115 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?