Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 - popis produktu

Tento šperk sa nazýva rôzne: náramok na nohu, členkový náramok alebo retiazka na nohu. Praktické zapínanie na karabínku. Každý kus je originál - korálky sa môžu líšiť v poradí. Možno kombinovať s inými náramkami a prstienky na nohách. Samozrejme, dá sa nosiť aj na ruke, ale retiazka je dlhšia ako klasický náramok na ruku. Na náramku nájdete prívesok stromu života. Zdobia ho krásne umelé perly, ktoré sú dokonalé a majú svetlejší odtieň. Letný look. Dĺžka náramku: max. 26 cm. Základná dĺžka 23 cm + možnosť predĺženia až o 3 cm. Štýlový dámsky náramok na ruku a nohu. Vysokokvalitná chirurgická oceľ s vysokým leskom. Priemer stromu: 1,3 cm. Dĺžka prívesku vrátane očka: 1,7 cm. Priemer perly: 0,5 cm. Približná hmotnosť: 2,5 g.

Produkt Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 patrí do skupiny produktov Oceľové šperky, patrí pod značku Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Retiazky na nohu, je v ponuke značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok na nohu Strom Života chirurgická oceľ INR133 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?