Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 - popis produktu

Dizajnová kombinácia symbolu otvorenej dlane Hamsa s perlami a kovovými korálkami. Tomuto šperku sa hovorí rôzne: členkový náramok, náramok na nohu, či retiazka na nohu. Možnosť vrstvenia s ďalšími náramkami aj prstenmi na nohu. Možno samozrejme nosiť aj na ruke, ale retiazka je dlhšia, než pri klasickom náramku na ruku. Praktické zapínanie na karabínku. Na náramku nájdete tri kovové lesklé dlane Hamsa. Ďalej je ozdobený krásnymi umelými perlami, ktoré sú dokonalé a každá má iný perleťový odtieň. Ozdoby sú zavesené na okrúhlych očkách. Zvyšok náramku má jemné podlhovasté očká, ktoré sú veľmi elegantné. Ležérny Summer look. Dĺžka náramku: max. 26 cm. Základná dĺžka 22 cm + možnosť predĺženia až o 4 cm. Štýlový dámsky náramok na nohu aj na ruku. Kvalitná a odolná chirurgická oceľ 316L vo vysokom lesku. Rozmery prívesku Hamsa: 1,6 x 1,2 cm. Priemer perly: 0,6 cm. Hmotnosť približná: 5,0 g.

Produkt Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové šperky, patrí pod značku Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 patrí do skupiny produktov Retiazky na nohu, je v ponuke značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok na nohu Hamsa s perlami chirurgická oceľ INR155 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?