Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 - popis produktu

Retiazkový náramok predstavuje okrúhly šošovkový prívesok. Náramok je zložený z dvoch na seba nadväzujúcich retiazok. Od zapínacej karabínky začína lanková (hadia) retiazka s tromi korálkami, ktorá od polovice prechádza do guličkovej retiazky. Šperk je vyrobený z nerezovej chirurgickej hypoalergénnej ocele, teda bez prímesí niklu, olova a kadmia. Nerezová oceľ je vodeodolná, stálofarebná a ľahko vydrží každodenné používanie. Zrkadlovo lesklá chirurgická oceľ je pozlátená metódou vákuového pokovania, ktorá je nielen cenovo prívetivá, ale predovšetkým veľmi ekologická. Veľmi pohodlne sedí na ruke. Elegantný dizajnový šperk má slúžiť ako talizman pre šťastie. Veľmi dobre sa hodí k väčšine outfitov, od ležérnych džínsov až po spoločenské šaty. Praktické a bezpečné zapínanie na karabínku. Dĺžka náramku: 16 cm s možnosťou predĺženia až o 5 cm. Maximálna dĺžka je 21 cm. Priemer prívesku: 0,9 cm. Hmotnosť približná: 3,4 g.

Produkt Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 patrí do skupiny produktov Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Retiazkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 - parametre produktu

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Náramok Lucky Charm chirurgická oceľ INR162 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?