Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 - popis produktu

Motív piatich štylizovaných nesúmerných srdiečok. Vysoký lesk nerez ocele a striebristá metalická farba je trendy. Výborne skombinujete ako s oceľou, tak so striebrom. Možnosť vrstvenia s ďalšími náramkami aj s prsteňmi na nohu. Vhodný aj ako BFF náramok, teda best friends forever = 'najky' navždy. Očká sú podlhovasté a veľmi elegantné. Praktické zapínanie na karabínku. Elegantný beach look. Vhodný aj na pláž a do vody. Chirurgická oceľ 316L znesie aj namočenie. Nečierna, neoxiduje. Tento šperk má rôzne názvy: členkový náramok, náramok na nohu či retiazku na nohu. Dĺžka náramku: 21 + 4 cm, maximálne 25 cm. Štýlový dámsky náramok na ruku a nohu. Možno samozrejme nosiť aj na ruke, ale retiazka je dlhšia než pri klasickom náramku na ruku. Kvalitná a odolná chirurgická oceľ vo vysokom lesku. Rozmer srdca: cca 1,1 x 1,1 cm. Približná hmotnosť: 2,3 g.

Produkt Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 patrí do skupiny produktov Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nerezové nože od značky Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Retiazky na nohu, je v ponuke značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 - parametre produktu

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Srdiečko chirurgická oceľ INR154 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?