Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 - popis produktu

Praktické zapínanie na karabínu. Motív dvojitého srdca. Módna je vysoko lesklá oceľ a metalická farba. Dobre sa kombinuje s oceľou aj so striebrom. Možno kombinovať s inými náramkami. Vhodný aj ako náramok BFF, t. j. najlepší priatelia navždy. Dá sa samozrejme nosiť aj na ruke, ale retiazka je dlhšia ako klasický náramok. Elegantný vzhľad. Chirurgická oceľ 316L odolá namočeniu. Tento šperk sa nazýva rôzne: náramok na nohu, náramok na nohu alebo retiazka na nohu. Dĺžka náramku: 21 + 6 cm, maximálne 27 cm. Štýlový dámsky náramok na ruku a nohu. Vysokokvalitná chirurgická oceľ s vysokým leskom. Veľkosť srdiečok: cca 1,3 x 1 cm. Približná hmotnosť: 1,9 g.  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Oceľové retiazky, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Retiazky na nohu, je v ponuke značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 - parametre produktu

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry BFF Náramok na nohu Dvojité Srdcia chirurgická oceľ INR134 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?