Najčastejší predajcovia týchto produktov zahŕňajú Bioruza.sk, Alza.sk, Grizly.sk, Vivantis.sk, Dizajnove-doplnky.sk, Vitanella.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, Parys.sk, KampotskeKorenie.sk, 4home.sk, Bomo.sk, CountryLife.sk, Answear.sk, Gymbeam.sk, Pilulka.sk, Svet-svietidiel.sk, Kitos.sk, Brasty.sk, Kinekus.sk, ManuTea.sk, Profikuchar.sk, Tescoma.sk alebo AndreaShop.sk. Všetci predajcovia
BIO Šalátové korenie - Sonnentor, 35g | | Obsah: BIO Šalátové korenie - Sonnentor | | 1x 35g | | Charakteristika BIO Šalátové korenie - Sonnentor: | | BIO Šalátové korenie je zmes bez pridanej soli plná chutí a vôní z použitých byliniek | | BIO Šalátové korenie je jemná koreniaca zmes,
BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor, 50g | | Obsah: BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor | | 1x50g | | Charakteristika BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor: | | BIO Čierne korenie mleté - výrazné korenie, ktoré nemôže chýbať v žiadnej kuchyni | | BIO Čierne korenie mleté obsahuje jemné
Perníkové korenie jednoducho patrí k Vianociam. Perníkové korenie je určené na perník a nielen na neho. Tiež vianočné pečivo, ovocný chlebíček a koláče sa ním dajú skvele zjemniť. Teplá korenená aróma má ľahkú ostrosť. | | Zloženie: Škorica cassia bio, aníz bio,
BIO Aladinovo korenie do kávy je lahodná orientálna zmes, ktorá dodá nový chuťový rozmer káve i vašim dezertom | | BIO Aladinovo korenie do kávy je lahodná koreniaca zmes, ktorá dodá orientálnu chuť nielen káve, ale aj dezertom, krémom, či smoothies. Skladá sa z kardamónu,
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
BIO Rasca mletá - Sonnentor, 60g | | Obsah: BIO Rasca mletá - Sonnentor | | 1x60g | | Charakteristika BIO Rasca mletá - Sonnentor: | | BIO Rasca mletá - tradičné korenie s horko-sladkou arómou, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti | | | | BIO Rasca mletá je korenie z rastliny Rasca lúčna
BIO Bazalka - Sonnentor, 15g | | Obsah: BIO Bazalka - Sonnentor | | 1x 15g | | Charakteristika BIO Bazalka - Sonnentor: | | BIO Bazalka - lahodná sušená bylinka, bez ktorej sa nezaobídu špagety, pizza a ďalšie talianske jedlá | | BIO Bazalka je korenie z usušených listov rastliny menom bazalka pravá
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Zemiaky môžeme pripraviť na sto spôsobov a vždy trochu inak. S touto zmesou korenia vyčarujete pôžitok pre chuťové poháriky aj oko. | | Zloženie: Petržlen bio, rozmarín bio, cesnak bio, saturejka bio, morská soľ, cibuľa bio, nevädza kvet bio, oregano bio, paprika sladká bio,
BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor, 40g | | Obsah: BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor | | 1x 40g | | Charakteristika BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor: | | BIO Cesnak sušený granulovaný - korenie intenzívnej a výraznej chuti, ktoré sa hodí do omáčok, cestovín a
Hodí sa takmer na všetky pokrmy studenej i teplej kuchyne. | | Zloženie: Čierne korenie celé. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 40 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Ohnivo štipľavé chilli. V kuchyni sa použitiu chilli medze nekladú. Kto má rád štiľavú chuť, dá ho do cestovinových omáčiek a curry alebo pripraví marinádu. Ale tiež dezerty môžu zniesť trošku ohňa, predovšetkým odporúčame čokoládovú chilli-omáčku, ktorá se
Do strukovinových jedál, hydinových jedál a duseného kelu. | | Zloženie: Saturejka | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla | | Obsah: 30 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Kurkuma je korenie, známe aj pod menom žltý zázvor. Pochádza z južnej Ázie. Používaná ako liek, korenie a aj farbivo. Dodáva jedlu jemne pikantnú a exotickú chuť. Kurkuma privádza do tela energiu, dodáva ju pečeni, žlčníku, ničí škodlivé baktérie v črevách. Tiež dobre
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Starostlivo sme sledovali naše babičky, ako im pod rukami vznikajú tie najlepšie koláče, sušienky a cukrovinky. Vyskúšajte ich tajomstvo aj vy! | | Zloženie: Muškátový oriešok mletý bio, škorica Cassia bio, klinček mletý bio. Suroviny pochádzaju z kontrolovaného ekologického
Na pečené a grilované mäsá a ryby. | | Zloženie: Rasca drvená | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 50 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Zázvor pochádza pôvodne z Ázie a pre kulinárske a medicínske účely sa pestuje odpradávna. Tento usušený jemne pomletý koreň zázvoru má typickú výraznú chuť a vôňu. | | Korenie v tomto veľkom cenovo výhodnom balení v papierovom sáčku je
Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, soté. | | Zloženie: Muškátový orech, celý. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Orech nastrúhame a podľa potreby pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Bez chemického ošetrenie. | Do sladkých pokrmov, na prípravu ryb a pomazánok.Zloženie: chemicky neošetřrná kôra citróníku | Táto séria sa vyznačuje kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetky druhy korenia sú bez glutamánu sodného
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Jedinečne namiešaná zmes korenín, ktorá dodá vašim jedlám orientálnu arómu. | | Návod na prípravu: Korenie vhodné na mäso a do ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10 %), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenykl, škorica, citrónová kôra,
Jedinečne namiešaná zmes korenín, ktorá dodá vašim jedlám orientálnu arómu. | | Návod na prípravu: Korenie vhodné na mäso a do ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10 %), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenykl, škorica, citrónová kôra,
Jedinečne namiešaná zmes korenín, ktorá dodá vašim jedlám orientálnu arómu. | | Návod na prípravu: Korenie vhodné na mäso a do ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10 %), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenykl, škorica, citrónová kôra,
Jedinečne namiešaná zmes korenín, ktorá dodá vašim jedlám orientálnu arómu. | | Návod na prípravu: Korenie vhodné na mäso a do ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10 %), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenykl, škorica, citrónová kôra,
Jedinečne namiešaná zmes korenín, ktorá dodá vašim jedlám orientálnu arómu. | | Návod na prípravu: Korenie vhodné na mäso a do ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10 %), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenykl, škorica, citrónová kôra,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Vhodné na všetky druhy grilovaného mäsa, hydinu a ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, čierne korenie, cibuľa, petržlen list, rasca, koriander, oregáno, horčica semeno. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Vhodné na všetky druhy grilovaného mäsa, hydinu a ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, čierne korenie, cibuľa, petržlen list, rasca, koriander, oregáno, horčica semeno. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Vhodné na všetky druhy grilovaného mäsa, hydinu a ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, čierne korenie, cibuľa, petržlen list, rasca, koriander, oregáno, horčica semeno. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Vhodné na všetky druhy grilovaného mäsa, hydinu a ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, čierne korenie, cibuľa, petržlen list, rasca, koriander, oregáno, horčica semeno. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Vhodné na všetky druhy grilovaného mäsa, hydinu a ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, čierne korenie, cibuľa, petržlen list, rasca, koriander, oregáno, horčica semeno. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Táto skvelá kombinácia korenia dodá vášmu chlebu tu pravú chuť. | | Návod na prípravu: 1- 2 lyžičky na 1 kg múky podľa chuti. | | Zloženie: Rasca plod, Fenikel plod, Koriander plod. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na
Táto skvelá kombinácia korenia dodá vášmu chlebu tu pravú chuť. | | Návod na prípravu: 1- 2 lyžičky na 1 kg múky podľa chuti. | | Zloženie: Rasca plod, Fenikel plod, Koriander plod. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na
Táto skvelá kombinácia korenia dodá vášmu chlebu tu pravú chuť. | | Návod na prípravu: 1- 2 lyžičky na 1 kg múky podľa chuti. | | Zloženie: Rasca plod, Fenikel plod, Koriander plod. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na
Táto skvelá kombinácia korenia dodá vášmu chlebu tu pravú chuť. | | Návod na prípravu: 1- 2 lyžičky na 1 kg múky podľa chuti. | | Zloženie: Rasca plod, Fenikel plod, Koriander plod. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na
Táto skvelá kombinácia korenia dodá vášmu chlebu tu pravú chuť. | | Návod na prípravu: 1- 2 lyžičky na 1 kg múky podľa chuti. | | Zloženie: Rasca plod, Fenikel plod, Koriander plod. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Zmes korenia bez soli. Na dochutenie polievok, omáčok a nátierok. | | Zloženie: Sušená koreňová zelenina (mrkva 40%, paštrnák 40%, pór 10%, sušená zelerová vňať). | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota: 1015 kJ / 244 kcal | Tuky: 2,1 g, z toho nasýtené mastné
Opečený chlieb potrite olivovým olejom a posypte Bruschettou. | | Zloženie: Paradajkové vločky, paprika, cesnak, bazalka, oregáno, morská soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a
Struky vanilky si aj napriek svojej vysokej cene udržujú svoje miesto na trhu. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete vanilkový cukor používať. Výhodou pravej vanilky je niekoľkonásobné použitie - kapsulu necháte niekoľko
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová kôra, cesnak, soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na
Do polievok, do šalátov a na omáčky, tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Bourbon vanilka je vyrábaná mletím celých vanilkových luskov. Na rozdiel od syntetických, umelých 'vanilínov', neobsahuje žiadne umelé arómy, práve naopak, vyniká svojou prírodnou výraznou arómou. Svoje využitie nachádza pri pečení, ako doplnok do nápojov alebo dezertov. Jej
Silný vývar s vysokým obsahom byliniek bez glutamanu a bielkovinového hydrolyzátu. Čisto rastlinný, bez cholesterolu, laktózy a mliečnej bielkoviny. | | Bio zeleninový vývar v kocke sa od konvenčných výrobkov nelíši len tým, že všetky zložky okrem soli a extraktu
Grešík Chilli krúžky 7 g | | Do ázijských jedál, na ochutenie ryže, omáčok, možno ich naložiť do oleja, ktorý získa pikantnú chuť. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Má jemnú, korenistú chuť a vôňu. | | Zloženie: Kurkuma mletá | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Návod na prípravu: Používa sa v ázijských kuchyniach do omáčok a varenej ryže, ktorú zafarbí krásne do žlta. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti
Paradajkový pretlak (78%), trstinový cukor, ocot, morská soľ, cibuľa, korenie (zázvor, klinček, kurkuma, muškátový kvet). Z 1,2 kg paradajok a bez zahusťovadiel. | | Zloženie: Paradajkový pretlak * 78%, prírodný trstinový cukor *, liehový ocot *, morská soľ, cibuľa *, korenie
Na pečenú hydinu, ryby, do paradajkovej omáčky a polievky, na bravčovú pečienku. | | Zloženie: List rozmarínu | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Do šalátov, na hydinu, bylinkové omáčky. | | Zloženie: Oregáno, saturejka, bazalka, majorán, levanduľa, fenikel, tymián, rozmarín, anýz, koriander. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Veľmi originálne stredne ostré juhoafrické korenie na dusenú zeleninu, pikantné omáčky a rôzne úpravy mäsa. | | Zloženie: Paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, čierne korenie, rasca, senivka grécka, cizrnová múka, cesnak, zeler, škorica, karotka, paštrňák,
Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá. | | Zloženie: Rímska rasca celá. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie. | | Návod na
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí