Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky.
Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov.
Zloženie: Čierne korenie
Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie:
Jedná sa o veľmi ostré korenie, s dymovým nádychom, ktoré vzniká pomletím špecifických odrôd chilli papričiek. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kajenská