Najviac produktov si môžete vyberať spomedzi značiek Vitanella, Kinekus, ORION, eTabletka, Tescoma, Allnature, Makro, GymBeam, Najtelo, Agrokarpaty, Mixit, Tefal, Astoreo, Protein & Co., Klarstein, LOCKNLOCK, Fyto Pharma, FYTOPHARMA, a.s., Apotheke, FYTOPHARMA, COUNTRY LIFE, FYTO, Juvamed, AGROKARPATY, s.r.o. Plavnica a ORION domácí potřeby. Všetky značky
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Rastlina feniklu má teplú, anízovú arómu. Chuť je príjemne čerstvá, trošku sladká, s náznakom gáfru. Semienka fenikla sú menej štipľavé ako kôprové, no trpkejšie ako anízové. Hodí sa napríklad do jedál z červenej repy, uhoriek, k rybám, kačaciemu a bravčovému mäsu
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Je vynikajúcou alternatívou sladkého občerstvenia. Navyše má nízky obsah cukru. Toto občerstvenie sa vyrába pražením kukuričných zŕn pri vysokých teplotách. Týmto spôsobom kukuričné semená napučia a vyhodia bielu bielkovinovo-škrobovú hmotu. Pri príprave popcornu
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Mäta prieporná je známa svojou nezameniteľnou arómou. Je nápomocná pri nadúvaní a žaludočných ťažkostiach, pomáhla ochladiť organizmus. Je vhodná aj do šalátov, kde prekvapí svojou sviežou chuťou. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml, vodou
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Lahodný nápoj s medovou chuťou. Rooibos je čaj z fermentovaných lístkov rastliny Asphalatus linearis pôvodom z Južnej Afriky. Neobsahuje kofein, má nižší obsah trieslovín. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku zalejeme 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 - 10 minút v
Je vynikajúcou alternatívou sladkého občerstvenia. Navyše má nízky obsah cukru. Toto občerstvenie sa vyrába pražením kukuričných zŕn pri vysokých teplotách. Týmto spôsobom kukuričné semená napučia a vyhodia bielu bielkovinovo-škrobovú hmotu. Pri príprave popcornu
Je vynikajúcou alternatívou sladkého občerstvenia. Navyše má nízky obsah cukru. Toto občerstvenie sa vyrába pražením kukuričných zŕn pri vysokých teplotách. Týmto spôsobom kukuričné semená napučia a vyhodia bielu bielkovinovo-škrobovú hmotu. Pri príprave popcornu
Je vynikajúcou alternatívou sladkého občerstvenia. Navyše má nízky obsah cukru. Toto občerstvenie sa vyrába pražením kukuričných zŕn pri vysokých teplotách. Týmto spôsobom kukuričné semená napučia a vyhodia bielu bielkovinovo-škrobovú hmotu. Pri príprave popcornu
Patria medzi najbohatšie zdroje selénu, antioxidantu, ktorý povzbudzuje činnosť protilátok imunitného systému. Ďalej v nich nájdeme horčík, vápnik, železo, zinok, hojnosť vitamínu E a bielkoviny. Para orechy udržujú zdravú štítnu žľazu, majú vplyv na náladu a duševné
Patria medzi najbohatšie zdroje selénu, antioxidantu, ktorý povzbudzuje činnosť protilátok imunitného systému. Ďalej v nich nájdeme horčík, vápnik, železo, zinok, hojnosť vitamínu E a bielkoviny. Para orechy udržujú zdravú štítnu žľazu, majú vplyv na náladu a duševné
Patria medzi najbohatšie zdroje selénu, antioxidantu, ktorý povzbudzuje činnosť protilátok imunitného systému. Ďalej v nich nájdeme horčík, vápnik, železo, zinok, hojnosť vitamínu E a bielkoviny. Para orechy udržujú zdravú štítnu žľazu, majú vplyv na náladu a duševné
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Je výrazne aromatický, podobne ako zeler, ale je štipľavejší a má výraznejšiu chuť. Varením sa štipľavosť zmierňuje. Hodí sa do polievok, prívarkov a dusených jedál. Výhodou ligurčeka je, že sa môže používať ako náhrada soli pri niektorých diétach. | | Návod na
Je výrazne aromatický, podobne ako zeler, ale je štipľavejší a má výraznejšiu chuť. Varením sa štipľavosť zmierňuje. Hodí sa do polievok, prívarkov a dusených jedál. Výhodou ligurčeka je, že sa môže používať ako náhrada soli pri niektorých diétach. | | Návod na
Je výrazne aromatický, podobne ako zeler, ale je štipľavejší a má výraznejšiu chuť. Varením sa štipľavosť zmierňuje. Hodí sa do polievok, prívarkov a dusených jedál. Výhodou ligurčeka je, že sa môže používať ako náhrada soli pri niektorých diétach. | | Návod na
Je výrazne aromatický, podobne ako zeler, ale je štipľavejší a má výraznejšiu chuť. Varením sa štipľavosť zmierňuje. Hodí sa do polievok, prívarkov a dusených jedál. Výhodou ligurčeka je, že sa môže používať ako náhrada soli pri niektorých diétach. | | Návod na
Je výrazne aromatický, podobne ako zeler, ale je štipľavejší a má výraznejšiu chuť. Varením sa štipľavosť zmierňuje. Hodí sa do polievok, prívarkov a dusených jedál. Výhodou ligurčeka je, že sa môže používať ako náhrada soli pri niektorých diétach. | | Návod na
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí