Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým obsahom farbiva s príjemnou údenou chuťou. Neobsahuje žiadne aromatické prípravky!
Návod na prípravu: Určené na dochucovanie jedál ako perkelty, pečené mäsá, fazuľová polievka, guláš, plnená kapusta.
Zloženie: Červená paprika mletá.
Upozornenie: Bez pridania aróm a iných prídavných látok!
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 250 g |
Kategória | Potraviny |
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa používa na ochutenie tmavého chleba, sušienok, klobás, kapusty, polievok a dusených jedál. Často ochucuje maďarský guláš, ale nájdeme
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Rastlina feniklu má teplú, anízovú arómu. Chuť je príjemne čerstvá, trošku sladká, s náznakom gáfru. Semienka fenikla sú menej štipľavé ako kôprové, no trpkejšie ako anízové. Je nápomocný pri úľave bolesti brucha, kŕčoch, detskej kolike, plynatosti, prečisťuje
Má jemnú, korenistú chuť a vôňu. Používa sa v ázijskej kuchyni do omáčok a varenej ryže. Vhodná je aj na prípravu čaju proti prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kurkuma mletá koreň. | | Upozornenie:
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do