Najnižšia cena za posledných 60 dní: 5,49 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov a koláčov, obľúbená je najmä v kombinácii s jablkami, banánmi, hruškami a čokoládou. Často sa však pridáva aj do jedál z mäsa a zeleniny v blízkovýchodnej a indickej kuchyni. S obľubou sa používa aj do jahňacieho mäsa a to hlavne v marockej kuchyni.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Zloženie: Škorica mletá
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Vietnam
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 250 g |
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Sušený mletý zázvor má teplú korenistú vôňu s nevtieravým citrónovým podtónom. Jeho chuť je ostrá, pikantná a prenikavá. Ako súčasť štipľavých koreninových zmesí, ho nájdeme hlavne v ázijskej kuchyni. Hodí sa na ochutenie varených mäsitých jedál, jedál z dyne,
Sušené horzienka Jumbo v mliečnej čokoláde so škoricou. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Sušené hrozienka 50% (sušené hrozienka, slnečnicový olej), mliečna čokoláda 49% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Sonnentor Škorica mletá bio 40 g | | Báječným pokrmom, v ktorom vynikne, je sladký pokrm kuskus so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou alebo babičkine marhuľové knedle sypané škoricou s cukrom. Štipka hnedého prášku navonia čokoládové nápoje aj kávu, a
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – 15 metrov, patriaceho do čeľade Vavrínovitých – Lauraceae. Pestuje sa v Srí
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa používa na ochutenie tmavého chleba, sušienok, klobás, kapusty, polievok a dusených jedál. Často ochucuje maďarský guláš, ale nájdeme
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Rastlina feniklu má teplú, anízovú arómu. Chuť je príjemne čerstvá, trošku sladká, s náznakom gáfru. Semienka fenikla sú menej štipľavé ako kôprové, no trpkejšie ako anízové. Je nápomocný pri úľave bolesti brucha, kŕčoch, detskej kolike, plynatosti, prečisťuje
Má jemnú, korenistú chuť a vôňu. Používa sa v ázijskej kuchyni do omáčok a varenej ryže. Vhodná je aj na prípravu čaju proti prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Kurkuma mletá koreň. | | Upozornenie:
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Pod vrstvou mliečnej, horkej alebo bielej čokolády zachrumkajú vynikajúce vlašské orechy v škorici, náramne osviežujúce čierne ríbezle, pražené kávové zrná či lieskové oriešky. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Vlašské orechy v horkej