Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak).
Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g).
Zloženie: Pestrec mariánsky drvený
Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Uchovávajte mimo dosahu malých detí!
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Extra kvalita, záhradné pestovanie. Do talianskej kuchyne. | | Návod na prípravu: Na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: Sušená bazalka. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Extra kvalita, záhradné pestovanie. Do talianskej kuchyne. | | Návod na prípravu: Na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: Sušená bazalka. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom
Extra kvalita, záhradné pestovanie. Do talianskej kuchyne. | | Návod na prípravu: Na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: Sušená bazalka. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom
Extra kvalita, záhradné pestovanie. Do talianskej kuchyne. | | Návod na prípravu: Na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: Sušená bazalka. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom
Extra kvalita, záhradné pestovanie. Do talianskej kuchyne. | | Návod na prípravu: Na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: Sušená bazalka. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená