Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov majú najdôležitejšie zastúpenie vitamín C, vitamíny skupiny B a betakarotén.
Návod na prípravu: Z fazule Mungo môžeme pripraviť výbornú polievku a prívarky. Ďalej ju len odmočenú vo vode alebo naklíčenú môžeme pridávať do šalátov, ryže a ryžových rezancov. Vhodná je aj ako príloha k hlavnému jedlu.
Zloženie: Fazuľa mungo
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Čína
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou. | | Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou. | | Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu
Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou. | | Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu
Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou. | | Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu
Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou. | | Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky