Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál.
Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok.
Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Maďarsko
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Tento produkt nájdete v skupine Bezlepkové potraviny, je v ponuke značky Vitanella, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Produkt Kukuričná strúhanka - Hmotnosť: 500 g patrí do skupiny produktov Bezlepkové múky, patrí pod značku Vitanella, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Hmotnosť | 500 g |
Kategória | Potraviny, Bezlepkové potraviny, Bezlepkové múky, Strúhanka |
Značka | Vitanella |
E-shop | Vitanella.sk |
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Šmajstrla Pohánková múka 500 g | | Prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemných cukroviniek, sušienok, palaciniek, placiek, na
Šmajstrla Pohánková múka celozrnná 500 g | | Prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, je možné ju pridať do placiek, palaciniek. Vhodná aj ako prímes do bielej múky na
Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou
Extrudo Strúhanka PANKO 200 g | | Panko strúhanka vytvára výbornú chrumkavú krustu a používa sa najmä na obalenie mäsa, rýb a morských plodov, zeleniny, alebo syra. Použite podľa návodu uvedenom na obale. | | Zloženie: kukurica 60%, ryžová múka, cícer, trstinový cukor,
Bezlepková ryžová múka celozrnná je hodnotná alternatíva pšeničnej múky. Pri príprave pokrmov zvyšuje svoj objem. Bezlepkovým zmesiam dodáva spojivosť. Má vynikajúce sýtiace vlastnosti a nezaťažuje trávenie. | | Zloženie: 100% zomleté zrno ryže. | | Výživové
Najtelo Múka žltá hrachová 500 g Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie – na sladké aj slané pečenie, na zahusťovanie polievok a omáčok, pre prípravu placiek, knedlí a halušiek. Pri príprave cesta na pečenie nahraďte časť bežnej múky múkou hrachovou. Do knedlí, na
Schar Pán grata 300 g | | | strúhanka bez lepku. | | Zloženie: ryžová múka, kukuričný škrob, palmový tuk, sójová múka, vajce, glukózový sirup, zahusťovadlo: guma guar, pekárske droždie, soľ. Môže obsahovať stopy lupiny. BEZ LAKTÓZY. Uchovajte v suchu a chráňte pred
Najtelo Ovsená bezlepková múka 500 g Ovos je medzi obilinami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny, a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na
Najtelo Cícerová múka, 500 g Cícerová múka je plná dôležitých živín. Obsahuje proteíny, vitamíny B2 a B6, foláty, minerály, veľké množstvo železa
Najtelo Pšenová múka, 1 x 500 g Má nízky obsah kalórií, preto je vhodný aj počas redukčných diét. Je jedným z najbohatších zdrojov horčíka, ale obsahuje aj fosfor, mangán a železo. Je ľahko stráviteľná
Najtelo Pohánková strúhanka bezlepková 250 g Ideálna na prípravu mäsa, rýb, syrov alebo zeleniny ako náhrada klasickej strúhanky pri obaľovaní. Pri pečení použite najlepšie kokosový tuk alebo panenský olivový olej či olej kukuričných klíčkov
Múka z červenej šošovice sa hodí na zahustenie polievok, omáčok, nátierok, do palaciniek či cestovín
Najtelo Tekvicová múka 400 g Múka z tekvicových jadierok je asi najznámejšia medzi mužmi, práve vďaka svojim priaznivým účinkom na ochorenia prostaty, pri liečbe a prevencií problémov s močovým mechúrom. Môže mať pozitívny vplyv na prevenciu proti kardiovaskulárnych
Ryžová múka sa vyrába tradičným mletím ryže. V kuchyni ponúka široké využitie v kombinácii s ďalšími typmi múk (kukuričná, pohánková). Pri príprave bezlepkových zmesí vhodných pre celiatikov zvyšuje objem a spojitosť. Má lahodnú chuť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno
Najtelo Mandlová múka biela 500 g Mandľová múka je čoraz populárnejšou náhradou bežnej múky v receptoch. To preto, lebo bez glutenu a má oveľa nižšie množstvo sacharidov
Charakteristika: Bezlepková STRÚHANKA pečivová: jemná strúhanka z kysnutého bezlepkového pečiva, vhodná na obaľovanie a vysmážanie rezňov, syra, zeleniny. určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako
SOS rýžová mouka 1000 g | | Ryža je ľahko stráviteľná potravina, vyvoláva pocit nasýtenia. Je prirodzene bezlepková, vhodná pre celiakov. Ryžová múka zvyšuje objem a pojivosť bezlepkových zmesí. Hodí sa na prípravu bezlepkových pokrmov alebo ako náhrada časti pšeničnej múky
Sušené cestoviny z kukuričnej múky. Bez lepku. | | Zloženie: 100 % kukuričná múka. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1466 kJ/ 345 kcal | Tuky 0,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g | Sacharidy 79 g z toho cukry: 1 g | Bielkoviny 5,5 g | Soľ 0
Svojou konzistenciou sa podobá “klasickej” hladkej múke. Pečivo vyrobené z orechovej múky má krásnu orechovo-hnedú farbu
Kukuričné Fusilli sú zdravou alternatívou pšeničných cestovín. | | Zloženie: 100 % kukuričná múka. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1466 kJ / 345 kcal | Tuky 0,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g | Sacharidy 79 g z toho cukry 1 g | Bielkoviny 5,5