Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá.
Zloženie: Rímska rasca celá.
Upozornenie: Bez glutamánu sodného. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Obsah: 30 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt Rasca rímska GREŠÍK 30 g je označený EAN kódom 8595122341046.
Kategória | Korenie |
EAN | 8595122341046 |
Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá. | | Zloženie: Rímska rasca celá. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie. | | Návod na
Na pečené a grilované mäsá a ryby. | | Zloženie: Rasca drvená | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 50 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Heera Rímsky kmín celý 100 g | | | Administratívne zaradenie: Korenie | Zloženie: Rímsky kmín 100% | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | | | Vlastnosti a výhody: Rímsky kmín celý patrí k základnému korenie indickej kuchyne. Má príjemnú, silne aromatickú vôňu a
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Bez glutamanu sodného
Rímska rasca jemne mletá patrí k základnému koreniu indickej kuchyne
Rímska rasca celá, alebo tiež krížový či materský v biokvalite. Má sladkastú chuť a je tradičnou prísadou orientálnej a ayurvédskej kuchyne. Hodí sa dobre k bylinkám a do varenia aj pečenia slaných pokrmov. Používa sa do koreniacich zmesí ako Gram Masala, Curry či Tandoori
Materská rasca chutná koreneno sladko a je tradične používaným korením v orientálnej a ayurvédskej kuchyni. Je veľmi chutný k bylinným a vaječným pokrmom rovnako ako k varenému alebo pečenému syru. |
Rímsky kmín celý je veľmi výrazné korenie hodiace sa do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Chuť je veľmi výrazná a prenikavá. | Zloženie: rímsky kmín (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených mäsách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Zloženie: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Zmes zmiešame s maslom a podávame s minútkami. Na dochutenie majonéz, polievok, omáčok a šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak, paprika, cukor. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do
Grešík Tymian 30 g | | Na prípravu rýb, pečeného a duseného mäsa. | | Zloženie : Tymian vňať drhnutý. | Na prípravu rýb, pečeného a duseného mäsa
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Grešík Korenie cayenské mleté 40 g | | Capsicum frutescens - typické použitie do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli mleté - stredne štipľavé 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Korenie, ktoré určite oceníte, pokiaľ máte radi
Sonnentor Garam Masala mletá BIO 55 g | | Pikantné indické korenie na prípravu exotických pokrmov. Tradičná indická zmes korenia. Silná korenená aróma: vhodná na prípravu hydinového mäsa, ryže zeleniny, apod. | | TIP: príliš dlho nevarte. | | Zloženie : Kardamóm*, koriander*, korenie
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Opečený chlieb potrite olivovým olejom a posypte Bruschettou. | | Zloženie: Paradajkové vločky, paprika, cesnak, bazalka, oregáno, morská soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a