Najpopulárnejšie značky týchto produktov sú Bioruža, Sonnentor, Vitanella, RelaxD, .pepper..field, Valdemar Grešík - Natura s.r.o., Cole&Mason, Grešík, Kinekus, Tescoma, ORION, Manu tea, Kulinář Petr Stupka, GRIZLY, MILLEFIORI MILANO, Wolfberry, JET FISH, Merkury Market, Allnature, Sonnetor, Manu cafe, Valdemar Grešík, Millefiori, LODOS alebo WMF. Všetky značky
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Ideálna do mlynčekov na korenie, osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Zloženie: Čierne, zelené a biele korenie, ružové korenie. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah:
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Grešík Korenie cayenské mleté 40 g | | Capsicum frutescens - typické použitie do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli mleté - stredne štipľavé 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Korenie, ktoré určite oceníte, pokiaľ máte radi
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Hodí sa takmer na všetky pokrmy studenej i teplej kuchyne. | | Zloženie: Čierne korenie celé. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 40 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Grešík Bylinky do polievky 40 g | | Do polievok, do šalátov a omáčok, tiež pod sviečkovú. | | Zloženie : Karotka, pastier, pór, zeler list, pažítka, ligurček list, rasca. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Vyladená zmes byliniek, ktorá dodá nielen polievkam
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb | | Zloženie: horčica semeno, korenie čierne celý, nové korenie celé, koriander plod celý, bobkový list | | Upozornenie: Výrobok obsahuje horčičné semeno. Bez glutamánu sodného | | Návod na prípravu: Základ nálevu tvorí 4 l vody, 1 l 8% octu,
Do strukovinových jedál, hydinových jedál a duseného kelu. | | Zloženie: Saturejka | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla | | Obsah: 30 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Na pečené a grilované mäsá a ryby. | | Zloženie: Rasca drvená | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 50 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Zmes zmiešame s maslom a podávame s minútkami. Na dochutenie majonéz, polievok, omáčok a šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak, paprika, cukor. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do
Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, soté. | | Zloženie: Muškátový orech, celý. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Orech nastrúhame a podľa potreby pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Pikantné byliny s peprom na mäso a zeleninu.Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere ku hmotnosti. Všetky druhy korenia sú bez glutamanu sodného
Bez chemického ošetrenie. | Do sladkých pokrmov, na prípravu ryb a pomazánok.Zloženie: chemicky neošetřrná kôra citróníku | Táto séria sa vyznačuje kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetky druhy korenia sú bez glutamánu sodného
Grešík Darčeková sada Dobré korenie | | Bylinky s cibuľkou ochutia a zvýraznia chuť polievok a bielych omáčok. Korenie na mleté mäso je na všetky druhy mletého mäsa. Na pečenie aj grilovanie. Lahôdková paprika, maďarská mletá sa hodí do polievok, omáčok, zeleninových
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Grešík Muškátový kvet mletý 30 g | | Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, ragú. Má jemnejšiu chuť ako muškátový orech. | | Zloženie : Mníšek muškátovníka vonného. | Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, ragú. Má jemnejšiu chuť ako muškátový orech
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom; vhodné aj na morské ryby. | | Zloženie: koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Grešík Paprika údená sladká mletá 40 g | | Na ochutenie grilovaných a dusených mäs. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika údená sladká. | | Skladovanie: Skladujte
Opečený chlieb potrite olivovým olejom a posypte Bruschettou. | | Zloženie: Paradajkové vločky, paprika, cesnak, bazalka, oregáno, morská soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a
Grešík Korenie grilovacej byliny 40 g | | Vhodné pre všetky druhy grilovaných a pečených mäs, hydiny a rýb. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika, korenie, cibuľa,
Struky vanilky si aj napriek svojej vysokej cene udržujú svoje miesto na trhu. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete vanilkový cukor používať. Výhodou pravej vanilky je niekoľkonásobné použitie - kapsulu necháte niekoľko
Do polievok, gulášov, zemiakových placiek a fašírok. | | Zloženie: Majoránka | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová kôra, cesnak, soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na
Do polievok, do šalátov a na omáčky, tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Grešík Chilli krúžky 7 g | | Do ázijských jedál, na ochutenie ryže, omáčok, možno ich naložiť do oleja, ktorý získa pikantnú chuť. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Má jemnú, korenistú chuť a vôňu. | | Zloženie: Kurkuma mletá | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Návod na prípravu: Používa sa v ázijských kuchyniach do omáčok a varenej ryže, ktorú zafarbí krásne do žlta. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti
Na pečenú hydinu, ryby, do paradajkovej omáčky a polievky, na bravčovú pečienku. | | Zloženie: List rozmarínu | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Do šalátov, na hydinu, bylinkové omáčky. | | Zloženie: Oregáno, saturejka, bazalka, majorán, levanduľa, fenikel, tymián, rozmarín, anýz, koriander. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Veľmi originálne stredne ostré juhoafrické korenie na dusenú zeleninu, pikantné omáčky a rôzne úpravy mäsa. | | Zloženie: Paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, čierne korenie, rasca, senivka grécka, cizrnová múka, cesnak, zeler, škorica, karotka, paštrňák,
Grešík Oregano 20 g | | Origanum vulgare, talianska a grécka kuchyňa, na pizzu, cestoviny, ryby a hydinu. | | Zloženie : Oregano vňať drhnuté. | Origanum vulgare, talianska a grécka kuchyňa, na pizzu, cestoviny, ryby a hydinu
Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá. | | Zloženie: Rímska rasca celá. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie. | | Návod na
Grešík Cesnak granulovaný 60 g | | Allium sativum na všestranné použitie v kuchyni. Je jemnejšia ako čerstvý cesnak. | | Zloženie : Cibuľa cesnaku kuchynského 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Jemnejšia verzia čerstvého cesnaku, ktorá má v kuchyni bohaté
Stačí pridať jeden sáčok do šálky s vareným vínom a navodíte si doma príjemnú vianočnú atmosféru. | | Zloženie: Škorica čínska, klinček, pomaranč oplodie | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Návod na prípravu: Jeden sáčok vložíme do 250 ml horúceho vína a
K dochuteniu šalátov a mliečnych výrobkov. | | Zloženie: Cesnak, cibuľa, jedlá soľ (max. 19 %), korenie, kôpor, kurkuma. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Grešík Chilli drvené bez jadier 50 g | | Typické použitie - do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli drvené - stredne pálivé. | Typické použitie - do ázijskej a juhoamerickej kuchyne
Pikantná zmes na grilované a pečené mäso. | | Zloženie: Paprikové vločky, paradajkové vločky, cibuľa, černe korenie, cesnak, tymián, drcené chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte
Na všetky druhy mletého mäsa. Na pečenie a grilovanie. | | Zloženie: Lahôdková paprika, majoránka, cesnak, čierne korenie, petržlen list, cayennské korenie mleté. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného
Grešík Tymian 30 g | | Na prípravu rýb, pečeného a duseného mäsa. | | Zloženie : Tymian vňať drhnutý. | Na prípravu rýb, pečeného a duseného mäsa
Aníz plod celý. | | Zloženie: Plod anízu vonného. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Pri pečení sušienok, chlebu aj iného pečiva. Tiež do indických polievok a dusených pokrmov. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste. | | Obsah: 30 g | | Krajina
Grešík - Klinček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže. | | Zloženie: Klinček (puky klinčekovca vonného). | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže
Grešík Paprika lahôdková maďarská mletá 50 g | | Do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a duseného mäsa. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika lahôdková 140
Grešík Paprika pálivá maďarská mletá 50 g | | Do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a duseného mäsa. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika pálivá 140 ASTA
Do polievok a omáčok, najmä smotanových a rajskej, tiež k nakladaniu húb a zeleniny. | | Zloženie: Bobkový list. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 10 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Grešík Soľ Morská jedlá jemná údená 100 g | | Údená na bukovom dreve. Hodí sa predovšetkým na steaky a mäso, do grilovanej zeleniny, na zemiaky, vajcia, do polievok a ďalších pokrmov, kde je žiaduca údená chuť. | | Zloženie : Jedlá soľ morská, údená 140 hodín na bukovom
Mierne pálivá, nasladlá zmes na zeleninu. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvia, zázvor | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu:
Extra kvalita, záhradné pestovanie! Do talianskej kuchyne, na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: List bazalky. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina
Grešík Darčeková kazeta Vianočná | | Kandizovaný zázvor podporí dobré trávenie. Korenie využijete pri príprave vareného vína. Svetlý trstinový cukor je z ostrova Maurícius a je bohatý na minerály. A vianočný čaj to je neopakovateľná aróma škorice a klinčekov spolu s plnou