Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pikantná zmes na grilované a pečené mäso.
Zloženie: Paprikové vločky, paradajkové vločky, cibuľa, černe korenie, cesnak, tymián, drcené chilli.
Upozornenie: Bez glutamánu sodného.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 50 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Tento produkt nájdete v skupine Zmesi korenia, vyrába ho značka Grešík, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Produkt Korenie na steaky GREŠÍK 50 g popisuje EAN kód 8595122343682.
Kategória | Potraviny, Korenie, Vločky, Zmesi korenia |
Značka | Grešík |
E-shop | Vitanella.sk |
EAN | 8595122343682 |
Pikantná zmes na grilované a pečené mäso. | | Zloženie: Paprikové vločky, paradajkové vločky, cibuľa, černe korenie, cesnak, tymián, drcené chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte
Ideálna do mlynčekov na korenie, osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Zloženie: Čierne, zelené a biele korenie, ružové korenie. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah:
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Chuťovo vyladená zmes korenia na steak obsahuje iba korenie a bylinky, ktoré sa k mäsu skvele hodia a dokážu zvýrazniť jeho chuť. Pikantné čierne korenie, sladká paprika a cibuľa sú základom tejto zmesi. Vôňu a jemnosť jej dodávajú koriander, rasca, petržlen a oregano
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Zmes zmiešame s maslom a podávame s minútkami. Na dochutenie majonéz, polievok, omáčok a šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak, paprika, cukor. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Mierne pálivá, nasladlá zmes na zeleninu. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvia, zázvor | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu:
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Koreninová zmes, ideálna do mlynčekov na korenie. Osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Čierne, zelené, biele, ružové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
K dochuteniu šalátov a mliečnych výrobkov. | | Zloženie: Cesnak, cibuľa, jedlá soľ (max. 19 %), korenie, kôpor, kurkuma. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: