Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Produkt Pažítka GREŠÍK 15 g má priradený EAN kód 8595122341824.
Kategória | Korenie |
EAN | 8595122341824 |
Pažitka sa hodí do polievok, k dochuteniu mäsa, na všetky druhy slaného pečiva, ale uplatnenie nájde prakticky vo všetkých slaných pokrmoch. | Zloženie: pažitka pravá. Bez glutamanu sodného
Do polievok, do šalátov a na omáčky, tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Do polievok, gulášov, zemiakových placiek a fašírok. | | Zloženie: Majoránka | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Grešík Korenie cayenské mleté 40 g | | Capsicum frutescens - typické použitie do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli mleté - stredne štipľavé 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Korenie, ktoré určite oceníte, pokiaľ máte radi
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Do šalátov, majonéz, marinád, plniek do hydiny, omelet a tiež k nakladaniu zeleniny.Zloženie: estragon list
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Zázvor sa hodí na pečenú hydinu, do azijskej kuchyne, strukovinových jedál i rybacej polievky. Pred použitím je možné zázvor namočiť asi na 2 hodiny vo vode a potom nasekať na kúsky. |
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Ideálna do mlynčekov na korenie, osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Zloženie: Čierne, zelené a biele korenie, ružové korenie. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah:
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Grešík Korenie grilovacej byliny 40 g | | Vhodné pre všetky druhy grilovaných a pečených mäs, hydiny a rýb. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika, korenie, cibuľa,